banner388

Büyük patron iddialı

Yıldırım Grup İcra Kurulu ve Yılport Samsunspor'un Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, yönetim olarak teknik kadro, transfer ve son olarak formalarda ki yenilikleri işaret ederek taraftarlarından yükseliş sezonuna tam destek istedi.

Büyük patron iddialı

Yıldırım Grup İcra Kurulu ve Yılport Samsunspor'un Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, yönetim olarak teknik kadro, transfer ve son olarak formalarda ki yenilikleri işaret ederek taraftarlarından yükseliş sezonuna tam destek istedi.

19 Temmuz 2019 Cuma 21:27
Büyük patron iddialı

Samsunspor Haber - Yıldırım Grup İcra Kurulu ve Yılport Samsunspor'un Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, şampiyonluk yolunda tüm eksiklerin tamamlandığını söz sırasının taraftarda olduğunu söyledi. Yönetim olarak teknik kadro ile birlikte transfer ve son olarak formalarda ki yenilikleri işaret ederek taraftarlarından yükseliş sezonuna tam destek istedi.

BAŞARIYA BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ

Samsunsporluların gönlünde taht kuran Yıldırım'ın konuyla ilgili olarak twitter hesabından paylaştığı mesajın tam metni ise şu şekilde: Yeni bir sezon, yeni bir hoca, yeni bir takım, yeni formalar. Artık Yılport Samsunspor şovu için herşey hazır! Şimdi sıra taraftarda! Kombine biletler yakında satışa sunulacak. Bu sene kombine bilet ve forma satışlarında rekor kırmanızı istiyoruz. Yükseliş Sezonu'na tam destek!"

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 19.07.2019 22:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözlemci 2019-07-20 04:09:48

Adamsın adam. Yurt dışında yaşayan ve işi gereği dünyanın her yerini dolaşan akrabama Samsunspor AŞ nin sahibinin Yılport Yıldırım holdingin sahibi Yüksel Yıldırım olduğunu söyleyince neredeyse küçük dilini yutacaktı. Arkadaşlar biz farkında değiliz ama Yılport dünyada çok saygınlığı olan bir şirket. Bizdeki bazı dar beyinler hala farkında değiller.

Avatar
Metin Öz 2019-07-20 18:42:38

Buyuk Baskan,Samsun sevdalısı adam gibi adam bu ortamda Samsuna sahip çıkmak her baba yiğidin yapacağı bir is değilken sahip çıktınız.İyiki varsınız.Bu sezon inşAllah yüzümüz gülecek.

Avatar
55 2019-07-19 21:32:07

hayırlısı bakalım...bu sene artık iyi bir samsunspor istiyoruz...

Avatar
Samsunlu 2019-07-19 23:24:33

Başkan parana yazık bu takım dan cacık olmaz 35 bin kişinin önünde 1 gol atmayan takıma takım denmez bırak yıllardır surunuyor kapansın gitsin

Misafir Avatar
gerçek samsunlu 2019-07-20 09:54:46 @Samsunlu

bu adam gerçekten samsunluysa ben de bişey bilmiyorum

Beğenmedim! (2)
Avatar
Emin Karagüzel 2019-07-20 04:51:07

Değerli Başkan seni seviyoruz, Samsun ve takıma olan sevgin takdire şayan, Samsunspor kuruldu kurulalı senin gibi karşılıksız destek sunan olmadı, yerinizi dolduracak çıkmaz.

Avatar
gadilli555 2019-07-20 11:19:19

başkanım şampiyon olamadığımızdan çok sizin ve ismail beyin üzülmesine üzüldüm.Sizler bunları haketmediniz.

Avatar
Canik 55 2019-07-20 12:35:53

Yayınlamış olduğunuz yorumlara bakınca bazı yorumları neden yayınlamadığınızı çok iyi anlıyorum. Düşmanlığa gerek yok SAMSUNSPOR hepimizin ortak degeri. Siyasetcisinden medyasına menfaatiniz kadar SAMSUNSPOR taraftarısınız yapmayın yazıktır günahtır.

Avatar
ali dindoruk 2019-07-20 16:13:12

yıldırım holdiğin samsun spora sahip çıkması çok güzel ve inanıyorumki samsun çok güzel yerlere gelecek Yıldırım Holding dediğini binlerce çalışanı var Binlerce insana ekmek veriyorlar arkadaşlar unutmayalım Samsunspor hepimizin ve Yıldırım Holding Bu takımın arkasında olduğu sürece asla Samsunspor yıkılmaz Burada bütün iş yüreklerini sahaya koyarak futbolculara düşüyor Yıldırım Holding elinden gelenin en iyisini yapıyor Ben takip ediyorum görüyorum ama futbolcu kardeşlerimizin Yüreğini ortaya koyarak oynamaları gerekiyor o zaman işte ne büyük ne küçük takım fark etmez hepsini ezer geçeriz Her şeyden önce Yüksel Yıldırım Bu takıma inanmış Bu şehre inanmış bizlerin de bunlara inanması gerekiyor o zaman herşeyi başarır Samsun bizim unutmayalım arkadaşlar başka bir Samsunspor daha yok