banner388

Bayram Hoca, Manisa FK maçını kazanacaklarını söyledi... Samsunspor seri peşinde 

Kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Bayram Bektaş, Manisa FK karşılaşmasıyla beraber galibiyet serisi yakalamayı hedeflerini söyledi. 

Bayram Hoca, Manisa FK maçını kazanacaklarını söyledi... Samsunspor seri peşinde 

Kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Bayram Bektaş, Manisa FK karşılaşmasıyla beraber galibiyet serisi yakalamayı hedeflerini söyledi. 

03 Eylül 2022 Cumartesi 15:31
Bayram Hoca, Manisa FK maçını kazanacaklarını söyledi...  Samsunspor seri peşinde 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş, Manisa FK karşılaşmasıyla beraber galibiyet serisi yakalamayı hedeflediklerini söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli teknik direktörü Bektaş, “Kadro olarak başka beklentilerim de vardı. Bugüne baktığımızda başkanımızdan tutun bütün çalışanların, tesistekilerin bu oluşumda katkıları var. Bu takımın böyle olmasında herkesin katkısı var. Her maçı kazanmak için oynuyoruz. Altay maçını kazandık. Eyüp maçında oynadığım oyunla galibiyet bekliyordum. Erzurum maçında da galibiyet bekliyordum" dedi.

MUTSUZ OLAN KİMSE YOK

Tecrübeli teknik direktör Bektaş, "Oynadığımız maçlarda parametrelere bakılırsa bana hiçbir takım üstünlük sağlayamadı. Ben eleştiriye açığım. Gol atamıyorum. Bu çocuklara moral vermemiz lazım. Bu çocuklar bunu hak ediyor. Yüzde 100 şampiyonuz diyorlar. Mutsuz olanın burada işi yok. Samsunspor camiasında mutsuz olan biri olmamalıdır. Bu taraftarı hiç kimsenin üzmesine hakkı yok. Özellikle bu hafta kazanarak, Manisa maçında bir seri yaparak taraftarımıza hediye etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gurbet55 2022-09-03 19:14:11

Bektaşın son şansı olsun. Başkanım bu mesaj sana.

Avatar
Aslan Aslan 2022-09-03 22:13:33

4+4+2 oyna hocam. Cift forvet cik. Korkak oynama.

Avatar
SAMSUNSPORLU 2022-09-04 02:30:11

Bu taraftarı kimsenin üzmeye hakkı yok demişsin Bayram hoca. Sen varken kime ne hacet oynattığın ne olduğu belirsiz bir futbol bizi ziyadesiyle üzüyor merak etme sen. Bak geçen hafta hiç bir varlık gösteremediğimiz Erzurumu Tuzla darmadağın etti. Bizim nerdeyse milli ettiğimiz kaleciyi kova yaptılar. Kendi sahanda beraberliğe oynayıp korkudan tir tir titrediğin Eyüpsporu Bodrum ne hale getirdi gördünmü peki utandınmı seninle SAMSUNSPOR'un bir geleceği olamaz.

Avatar
Şenol 2022-09-04 11:53:17

Önce Manisayı yen ondan sonra konuş Manisaya Takılırsan O zaman Konuştururlar seni hiç merak etme..

Avatar
Metin55 2022-09-04 19:17:02

Bu hafta oynan Tuzla Erzurum/ Bodrum-Eyüp maçlarını izleyince Bayram Bektasın çok beceriksiz hoca olduğunu onunla asla ve asla ilk iki veya playoftan süper ligin gelmeyeceğini gördüm.Erzurum-Eyüp maçlarında kayıp 4 puanı taraftar hocaya yazdı.Erzurum ve Eyüpsporu rakipleri resmen sahadan sildi.Bu durumu Bektaş gördü.Eleştirilere diyecek bir şeyi kalmamıştır.

Avatar
Samsunlu 2022-09-04 01:50:05

Hocam kusura bakin bir zahmet...senin taktiginle zar zor berabere kaldığımız takımlara millet 3-4 fark atarak galip geliyor...o saman sizin futbol bilginiz sorgulanmali

Avatar
Oktay Yılmaz 2022-09-03 23:11:53

Bayram Hoca En fazla 2 maçın daha kaldı Rizespor maçından sonra istifa edersin