banner388

Bayram Hoca, Ç.Rizespor deplasmanında takımında başında olacak... BEKTAŞ'LA  YOLA DEVAM 

Samsunspor'da teknik direktör Bayram Bektaş, Çaykur Rizespor deplasmanında takımının başında olacak.

Bayram Hoca, Ç.Rizespor deplasmanında takımında başında olacak... BEKTAŞ'LA  YOLA DEVAM 

Samsunspor'da teknik direktör Bayram Bektaş, Çaykur Rizespor deplasmanında takımının başında olacak.

07 Eylül 2022 Çarşamba 15:15
Bayram Hoca, Ç.Rizespor deplasmanında takımında başında olacak...  BEKTAŞ'LA  YOLA DEVAM 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da teknik direktör Bayram Bektaş, Çaykur Rizespor deplasmanında takımının başında olacak. Son oynanan ve 1-0 kaybedilen Manisa FK karşılaşmasında tribünlerden büyük tepki alan ve maçın bitiş düdüğüyle istifaya çağrılan deneyimli teknik adamla kırmızı beyazlı ekip, yola devam etme kararı aldı. Bu konuda Başkan Yüksel Yıldırım'ın camiadan Bayram Hoca'ya biraz daha sabır göstermelerini istedi. 

Bu doğrultuda takımını hafta sonu oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasına hazırlayan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Bayram Bektaş, oyuncularıyla özel görüşmeler yapıyor. 

ÖZEL OLARAK GÖRÜŞÜYOR

Bir an evvel çıkışa geçmek istediklerini ve hazırlıklarını bu yönde yaptıklarını söyleyen Samsunspor teknik direktörü Bektaş'ın Ç.Rizespor deplasmanından galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini ifade etti. Samsunspor taraftarı da hafta sonu Rize deplasmanında tribündeki yerini almaya hazırlanıyor. Bakalım onca olay sonrasında Rize'den Samsunspor ne sonuçla dönecek ?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ss 2022-09-07 15:54:28

oturun maçlarınızı kendiniz seyredin

Avatar
aslan aslan 2022-09-07 16:19:57

İSTİFASI SADECE BİR HAFTA UZADI. GENE KAYIP 3 PUAN OLACAK. YAZIK.

Avatar
Dede. 2022-09-07 19:22:46

Takım içerisinden biri idare etsin bu adamdan daha belki iyi olur. Seyirci gibi hetçyecan yok oynarsa oynarlar ben parama bakarım der gibi. Ayrıca futbolcu transferleri yanlış sag bek sol bek ileri çıkmıyor çag dışı çakılı oynuyorlar ileride nekadar çok olursan avantanlısın yoksa 4 defans bir hücu cu sonuç hüsran

Avatar
ÇETİN 2022-09-08 09:03:38

Tansiyon fırladı düşmek bilmiyor....en az 3 maç seyretmeyeceğim...Dede adlı yorumcuya aynen katılıyorum.....

Avatar
HASSAN 2022-09-09 15:27:55

bu gidişle yeni takım kurmaya gidecek bu iş şehrimizin takımına sahip çıkamıyoruz şehir istemiyor hoca kalacakmışşşşşşşşşşşşşşş