banner388

Başkan Yıldırım, maça gelmeyenlere sitemde bulundu: Size inat Samsunspor şampiyon olacak 

Cesur yürek Başkan Yüksel Yıldırım, Pazar günü oynanacak Afjet Afyonspor karşılaşması öncesinde satılan bilet sayısının kendisi için tam bir hayal kırıklığı olduğunu söyledi.

Başkan Yıldırım, maça gelmeyenlere sitemde bulundu: Size inat Samsunspor şampiyon olacak 

Cesur yürek Başkan Yüksel Yıldırım, Pazar günü oynanacak Afjet Afyonspor karşılaşması öncesinde satılan bilet sayısının kendisi için tam bir hayal kırıklığı olduğunu söyledi.

06 Şubat 2020 Perşembe 13:40
Başkan Yıldırım, maça gelmeyenlere sitemde bulundu:  Size inat Samsunspor şampiyon olacak 

Samsunspor Haber  – Yılport Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Pazar günü oynanacak Afjet Afyonspor karşılaşması öncesinde satılan bilet sayısının kendisi için tam bir hayal kırıklığı olduğunu söyledi. Twitter hesabından şu ana kadar satılan bilet sayısıyla ilgili olarak yorumda bulunan Başkan Yıldırım’ın camiaya ve Samsun şehrine yazdığı mesajda şu ifadelere yer veriliyor; 

SİZ MAÇLARA GELMEYİN 

“Büyük hayal kırıklığı yaratıyorsunuz. Satılan bilet sayısına baktığımızda bu takımın şampiyon olmamasını istiyorsunuz ama bende inadına Samsunspor’u şampiyon yapacağım. Sizler de maça gelmemeye devam edin bakalım. Bu hayal kırıklığı ile artık sizleri ciddiye almamaya çalışacağım.”  

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatan DAŞTAN 2020-02-06 16:03:41

1-Biz senin gibi gökten zenbille iner gibi giremiyoruz stada başkan.Birkaç kez kendi aracımla maça gidişlerimde Samsun-Tekkeköy arası trafik yoğunluğunu es geçiyorum, stadın girişindeki yolu daraltmalardan, aracı didik didik aramalardan, park yeri var ama boş yeri bulana kadar çekilenlerden haberin var mı başkan? Çözüm ne diye sorarsan kapalı spor salonunun otoparkını açtır, polis bariyerleriyle daraltılan girişlerden barikatları kaldır, içinde aile olan arabaların altını, bagajını rahat bıraktır, arattırma.Alt tarafı eski hesapla 3.lig maçına gidiyoruz.Yine birkaç kez tramvayla gidiş dönüşümde bu sefer kalabalığı es geçiyorum, taraftar grubu adı altındaki ipi kopukların küfürlü marşlarından, argolu konuşmalarından çocuklarımızı korumak adına tramvayları ÜCRETLİ yaptır başkan.

Avatar
Vatan DAŞTAN 2020-02-06 16:04:19

2-Çocuklarımızla yerimizi aldığımız tribünlerde sigara içen hayvanların sigara içmemesi için var olan kuralları uygulat başkan.Güvenlik görevlileri ve polisler sigara içenleri engellemektense çocuğun elindeki pet şişenin kapağını almaktan daha çok zevk alıyor.Son olarak maç bitimlerinde tüm çıkışları açtır başkan,biz senin gibi geniş, ıssız localardan çıkmıyoruz, daracık, tıkış tıkış merdivenleri kullanıyoruz.Bunca eziyetten habersiz bıdı bıdılarınla canımızı sıkma, senin zevkinin biz taraftarlara nasıl eziyete dönüştüğünden habersiz feysbuk, tvitır, instagram, medya şovu yapma

Avatar
İyilik yap denize at büyük başkan. 2020-02-06 15:05:22

Biz gurbette samsunspor hasreti çekiyoruz. Samsunlu kadir kıymet bilmiyor. 40 bin 50 bin olsun dügün bayram olsun.

Avatar
Veysel Sarı 2020-02-06 15:02:18

Başkanım Takım içerde dışarda istenilen Futbolu bir türlü Takım oyununu oynayamıyor.Seyirci ölüp ölüp diriliyor çok kızan Taraftar gördüm bu yüzden maça ilgi az olabilir.Birde neden TRT Samsunun maçını hep veriyor bu da büyük bir etken

Avatar
Samsun samsun 2020-02-06 17:11:24

Yaptığınız yorumlar dogru ama uslup hoşdegil kaldıki idari kurumlar stadtan sorumlu valiye valibaba isterse her uygulamayı yaptırır yada yaptırmaz başkan herşeyi ortaya koymuş içimizdeki İrlandalılar yani Samsunlu gibi görünüp içi başka takım senpatizanları idari ve uygulamalarda sıkıntı yaratmaya devam ediyorlar başkan sen işini yapıyorsun bir şehir arkandan gelir az kaldı

Avatar
Mert 2020-02-06 17:56:13

taraftara trip atana kadar stad giriş çıkışında yaşanan eziyetleri çöz. maç sonrası genişliği 1.5 metreyi geçmeyen merdivenden insanlar birbirlerinin sırtına basarak iniyor. taraftar grubu adı altında ne kadar müptezel varsa millete maçı zehir ediyor. birarada olalım diye aldığımız koltuğa oturtmuyor adamlar tehditle. sen üstüne düşeni yap ondan sonra konuş. stada gidip gelmek tam bir ızdırap bir kere git normal vatandaş gibi anlarsın.

Avatar
Taraftar 2020-02-06 17:20:56

Başken, sitemkar gibi görünen ama Samsunspor'a gönül vermiş şehrine ve takımına sahip çıkan taraftarına, sevdalılara bir mesajdır.
İklimin kış ayı oluşu, TRT'nin maçı veriyor olması ve maç seyir keyfinin düşük olması etken.

Avatar
Samsunspor aşığı 2020-02-06 20:14:31

Sayın başkanım inanın yiyecek ekmeği zor buluyoruz, birde havalar çok soğuk gidiyor yoksa kalbimiz samsunsporla atıyor