banner388

Başkan Hazard'la ilgili ilk kez konuştu! 

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Eden Hazard’ın transfer edileceği yönündeki haberlerin ardından açıklamalarda bulundu.

Başkan Hazard'la ilgili ilk kez konuştu! 

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Eden Hazard’ın transfer edileceği yönündeki haberlerin ardından açıklamalarda bulundu.

02 Temmuz 2023 Pazar 20:48
Başkan Hazard'la ilgili ilk kez konuştu! 

Real Madrid'de uzun sakatlıklar geçirmesi ve bir türlü istenilen performansı göstermeyen Eden Hazard için Samsunspor'a transfer olacağı konuşuluyordu. Söylentilerin ardından yıldız futbolcunun Antalya'da Samsunspor yöneticileriyle bir araya geleceği iddiaları da ortaya atıldı. Yüksel Yıldırım'dan beklenen açıklama geldi. 

"BENİM HABERİM BİLE YOK"

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım ortaya atılan iddiaların ardından ilk kez Yeniçağ’a konuştu. Yıldırım, Hazard haberlerini kesin bir dille yalanlayarak şu ifadeleri kullandı:

“Birileri atmış benim haberim bile yok. Eden Hazard futbolu bıraktı. ‘Ben futboldan nefret ediyorum, seyretmek bile istemiyorum’ diye açıklama yapan bir adamı ben niye alıp getireceğim. Uyduruk haber, kim yaptı bilmiyorum. Benim ne bir konuşmam var ne başka bir şeyim. Hazard, eskinden iyiydi. Herkes Hazard’ın geçmişine bakıyor. İki üç senedir Hazard yok oldu gitti.”

"SABIRLI OLMAMIZ LAZIM"

Başkan Yüksel Yıldırım, transfer döneminin ilerleyen günleri içinse “Ben iyi bir oyuncu bakıyorum bulursam alacağım bir tane. Ama Hazard ayarında mı olur daha mı olur bilmiyorum. Şu an fiyatlar çok yüksek. Biraz sabırlı olmamız lazım yangından mal kaçırmıyoruz. Hızlı transfer yapıp kime hava yapacağım ben.Biraz ölçüyoruz biçiyoruz. Samsunspor’un yüzde 30 sapmayla 255 milyon TL, 9 milyon euro para yapıyor. Bunun içinde eldeki oyuncular var, teknik hocalar ve yapacağımız transferler var.” dedi.

Kaynak: YENİÇAĞ 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NAPOLYON 2023-07-03 11:23:13

PARA PARA PARA.