banner388

Ahmet Çakar: Samsunspor'u boğdular

Beyaz Futbol program yorumcusu Ahmet Çakar, VAR zihniyetinin Pendikspor deplasmanında Samsunspor'un iki tane net çalınması gereken penaltısının verilmediğini söyledi.

Ahmet Çakar: Samsunspor'u boğdular

Beyaz Futbol program yorumcusu Ahmet Çakar, VAR zihniyetinin Pendikspor deplasmanında Samsunspor'un iki tane net çalınması gereken penaltısının verilmediğini söyledi.

13 Kasım 2023 Pazartesi 09:42

Samsunspor Haber -  Eski hakem ve Beyaz Futbol program yorumcusu Ahmet Çakar, VAR zihniyetinin Pendikspor deplasmanında Samsunspor'un iki tane net çalınması gereken penaltısının verilmediğini söyledi. Dün akşam yayımlanan programda konuşan Ahmet Çakar maçın hakemi Burak Pakkan ve VAR'da görev yapan Bülent Birincioğlu'nun Samsunspor'u adeta boğduğunu açıkladı. İşte eski futbol hakemi Çakar'ın ağzından kırmızı beyazlı ekibin uğradığı kıyım hakkındaki söyledikleri; 

NEDEN VAR'A ÇAĞIRMADIN ? 

"Eyyy Samsunspor taraftarı ve Samsunspor futbol takımı... Birinci devre bir tane ikinci devre bir tane mutlak iki tane tartışmasız penaltısı verilmedi. Hayatta orta hakemin çalması gereken penaltıyı çalmadığı gerektiği gibi; VAR'da ki hakem Bülent Birincioğlu inceleme için hakem BurakPakkan'ı çağırmadı. Bunlar çok ayıp. İnsanın aklına türlü türlü şüpheler getiriyorlar. Geçen hafta Karagümrük maçında hafif bir dokunuşla penaltı verdiren VAR zihniyeti bugün Samsunspor'u boğdu kardeşim. Bakın bu hata falan değil. Hadi birini vermedin; ikisi de penaltı da yahu niye vermedin."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AHMET 2023-11-13 16:32:34

İYİ DE ASIL MESELE BUNU BU HAKEMLERE YAPTIRANLAR KİMLER???BUNLARI BURAYA GETİRENLER KİMLER ???ASIL BU FUTBOLUMUZUN MALUM İKİ LOBİSİ..AMA GÖRÜLÜYOR Kİ BİZİM S AMSUN VEKİLLLERİNDEN HİÇ BİR SES ÇIKIYOR MU??ÇIKMIYOR..NİYE???? İŞTE ASIL MESELE BU!

Avatar
Cem Demir 2023-11-13 19:56:32

Bunlar oldum olası bizim takımı sevmez Ahmet hocam. Biz neler gördük daha önceleri de neler... 1.ligden düştüğümüz sene Boluspor kalecisi Samaras'ı düşürdü maçın sonlarına doğru. Yüzde 1500 penaltı. Dağdan indirsen ve Ayından hakem yapsan inan o bile çalardı penaltıyı. Ama çalmadı. Birkaç hafta sonra lig bitti ve biz düştük çok az bir puan farkıyla.

Avatar
Orhan T. 2023-11-13 19:08:55

Hakem kesinlikle görev almış ayağa kalkmaya başlamış takım bir an önce tokat vurulması lazımdı. Öyle bir maç ki hakemin niyetinden o kadar belli olamazdı hakem resmen ifşa etti kendini.

Avatar
Erol 2023-11-13 20:59:50

EyvAllah Ahmet hoca ağzına sağlık

Avatar
Murat Saglam 2023-11-13 21:35:34

Bunlar tamam da uzaktan atılıp havaları döven şut ,önündeki arkası dönük adama şut çektirene birşey demiyecek misiniz? İdmanları seyrediyorum; topla çalışmıyoruz sezon başından beri.

Avatar
Ogretmen55 2023-11-13 22:45:34

Pendikspor - SAMSUNSPOR maçını tarafsizca izleyen herkes maçta taraflı hakem yönetimi olduğunu görür..! TFF bu hakem hakkında soruşturma açmalı. Neden bu kadar taraf tutuluyor? Şike ile Pendikspor para mı verdi acaba ?? İnsanin aklına her şey geliyor. Hatalar değil bu bilerek yapılan bir tutum. Derhal hakem soruşturulmali. Gözaltına alınmali. Malesef bunlar olmayınca her tür şey gizliden gizliye yapilabiliyor. Bu kadar basit olmamalı emekler.. harcanan terler üzülen taraftarlar üzülen emek veren herkesin çabası....

Avatar
55 SAMSUN 2023-11-25 21:22:01

Bu hakemler zaten anadolu takımları yiyorlar resmen.