banner388

Gisdol, Pendikspor maçında kırmızı kart gördü... Beşiktaş Maçında  TRİBÜNDE  OLACAK 

Kırmızı beyazlı ekibin Alman teknik direktörü Markus Gisdol, Pendikspor maçında hakeme itirazlarından dolayı kırmızı kart gördü. Gisdol, milli aradan sonra oynanacak Beşiktaş maçında tribünde olacak. 

Gisdol, Pendikspor maçında kırmızı kart gördü... Beşiktaş Maçında  TRİBÜNDE  OLACAK 

Kırmızı beyazlı ekibin Alman teknik direktörü Markus Gisdol, Pendikspor maçında hakeme itirazlarından dolayı kırmızı kart gördü. Gisdol, milli aradan sonra oynanacak Beşiktaş maçında tribünde olacak. 

13 Kasım 2023 Pazartesi 10:02
Gisdol, Pendikspor maçında kırmızı kart gördü...  Beşiktaş Maçında  TRİBÜNDE  OLACAK 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un başarılı teknik direktörü Markus Gisdol, Pendikspor maçının ardından hakem Burak Pakkan'a yaptığı itiraz sonucunda ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın 77.dakikasında hakeme gösterdiği tepki nedeniyle sarı kart gören Alman teknik adam, maç sonunda da hakemin yanına giderek tepkisini dile getirdi. Bunun üzerine Burak Pakkan, ikinci sarı kartının ardından Gisdol'a kırmızı kartını gösterdi. Milli aranın sonrasında oynanacak Beşiktaş maçında Gisdol, takımın başında yer alamayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CANAN 2023-11-13 15:57:55

yine malum lobi işbaşında.. içimizdeki irlandalılar sessiz ve derinden...samsunumuza sahip çıkacak bir vekil arıyoruz ama onlar da......YAHU BİZİM SAMSUN KADAR OY'UNU UCUZA VEREN BİR ŞEHİR DAHA YOK ALEMDE...MALUMLAR OYLARINI VERİYORLAR AMA SONUNA KADAR DA SÖMÜRÜYORLAR..ZATEN BİZ BUNLAR GİBİ AYRICALIK DEĞİL HAKKIMIZIN YENMEMESİNİ İSTİYORUZ..İKİ TANE NET PENALTIMIZI ES GEÇTİLER..HELE KENDİNİ YERE BIRAKAN RAKİP TOPÇU İÇİN HAKEMİN OYUNU DURMASI TAM BİR SKANDAL! VE ONUN NİYETİNİN NE OLDUĞUNUN GÖSTERGESİ

Avatar
Cemalettin Özcan 2023-11-13 12:45:45

Nedir bu Hakem faciası yahu?Penaltıyı vermiyor artı Var'a da gitmiyor ve Vardan da cagrilmiyor.
Pis kokular Var,Ahmet Çakar i dinlesinler ve kulübümüz de gerekli itirazlarını yapsınlar.
Takımımı zaten yetersiz bir de hakemlerden darbe yemeyelim.

Avatar
Husnu 2023-11-13 10:38:54

Hakem Samsunspor adına 2 tane yüzde yüz penaltıyı vermedi Gisdol hoca haklı itirazı yüzünden kırmızı Kart gördü bütün süper lig takımları hakkını ararken bizim Samsunspor da kimse çıkıp penaltıları vermeyen maçı katleden hakeme Bir kelime dahi etmiyor pes anlamış değilim hakkımızı aramamız gerekir maçın hakemi Burak pakkan sen Samsunsporu katlettin Bir Samsunspor taraftarı olarak biz kümede kalma savaşı veriyoruz Samsunspor un hakkını katlettin tüm Samsunspor taraftarı olarak hakkımız haram olsun seni Allah'a havale ediyorum.
Km

Avatar
Husnu 2023-11-13 10:40:26

Samsunspor Pendik maçında 2tane yüzde yüz penaltıyı vermedi yazıklar olsun.

Avatar
Hıdır 2023-11-13 10:46:50

Beceriksiz hakem mağduru hoca