banner388

48'inci randevuya çıkıyorlar

Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında karşılaşacak olan Adanspor ile Samsunspor, 48. randevularına çıkacaklar. 

48'inci randevuya çıkıyorlar

Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında karşılaşacak olan Adanspor ile Samsunspor, 48. randevularına çıkacaklar. 

31 Mart 2018 Cumartesi 11:14
48'inci randevuya çıkıyorlar

Samsunspor Haber - Ligde kümede kalma mücadelesi veren Adanaspor ile Samsunspor, Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında çok önemli bir maçta karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde Samsunspor 33 puanla 14. sırada bulunurken, 34 puan toplayabilen Adanaspor ise 15. sırada yer alıyor. 


ADANASPOR EVİNDE ÜSTÜN 


Her iki takımın daha önce karşılaştığı 47 resmi müsabakada Adanaspor’un 17, Samsunspor’un ise 15 galibiyeti bulunurken, iki ekip 15 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Adana’da oynanan 23 karşılaşmada ev sahibi takım rakibine karşı 14 kez galip gelirken, Samsunspor ise deplasmanda sadece 4 kez kazanabildi, 5 maç ise berabere sona erdi. 


SAMSUN ZORU BAŞARACAK 


Bu iki takım arasında daha önce oynanan 47 karşılaşmada Adanaspor rakibine 61 gol atma becerisi gösterirken, Samsunspor’da rakip fileleri 57 kez havalandırdı. Adana’da oynanan karşılaşmalarda ev sahibi takım rakip fileleri 41 kez havalandırırken, kırmızı-beyazlı ekip ise deplasmanda 22 gol kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.