banner388
banner390
banner410
banner408

Zararı belediye karşılayacak

TÜYAP’ın bu sene 4.’sünü düzenlediği İnşaat Fuarının açılışında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Nisan itibariyle Krasnodar uçuşlarımız başlayacak. 6 ay kadar bu uçuşlardan doğan zararı biz karşılayacağız” dedi.

banner269

Zararı belediye karşılayacak

TÜYAP’ın bu sene 4.’sünü düzenlediği İnşaat Fuarının açılışında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Nisan itibariyle Krasnodar uçuşlarımız başlayacak. 6 ay kadar bu uçuşlardan doğan zararı biz karşılayacağız” dedi.

22 Mart 2018 Perşembe 19:06
Zararı belediye karşılayacak

Samsun haber - TÜYAP’ın bu sene 4.’sünü düzenlediği İnşaat Fuarının açılışına TÜYAP Genel Müdürü Cihat Alagöz, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Valisi Osman Kaymak katıldı.

“Çok iyi bir çıkış yaptık”

Yurtdışından ziyaretçilerin olacağını söyleyen Alagöz, "Geçen yıl 33 binden fazla ziyaretçimiz vardı. Bu yıl daha fazla bir ziyaretçi bekliyoruz. İran, Gürcistan, Irak'tan 117 misafirimiz var. Bu misafirlerimizi Samsun'da ağırlayacağız ve burada iş bağlantıları yapacaklar. Samsun'da çok iyi bir çıkış yaptık. Bu göl maya tuttu. Fuarımızın bölge ve ülke ekonomimize katkı vermesini umuyorum" diye konuştu.

“Her geçen gün bir değer katıyor”

Fuarın Samsun'a ve bölgeye büyük bir potansiyel oluşturduğunu belirten Murzioğlu, "Burada yapılan eser Samsun ekonomisine her geçen gün bir değer katıyor. Fuarımızın şehrimize ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

“Ortaklaşa işler yapabileceğiz”

Bu sistem oturduğunda Samsun’u kimse tutamaz diyen Yılmaz, “3 Nisan itibariyle Krasnodar uçuşlarımız başlayacak. 22 milyon konut yüzde 10 oranında 2 milyon 200 bin konut her sene yenileniyor. Bunun üzerine nüfus artışı ve çeşitli nedenlerden ötürü konut artışını hesaba katarsak senede 4-4,5 milyon Türkiye konut üretiyor. Bu birçok ülkenin nüfusundan fazla. Bunun yanında bizim fuarlarımıza Karadeniz'e kıyısı olan ülkelerden uçakla ziyaretçimiz geldiğinde ben rahat edeceğim. Artık Samsunumuz dışa açılan bir performans sergileyeceğiz. 3 Nisan itibariyle Krasnodar uçuşlarımız başlayacak. 6 ay kadar bu uçuşlardan doğan zararı biz karşılayacağız. Haftada iki gün geliş gidiş olacak. Zamanla ilişkilerimiz gelişecektir. Ortaklaşa işler yapabileceğiz. Kazan kazan anlayışına dayalı iş yapacağız. Bu sistem oturduğunda Samsun'u kimse tutamaz" şeklinde konuştu.

“Çok sayıda davetli katıldı

 İlimiz Karadeniz’in amiral ili diyen Kaymak, "Samsun potansiyelini her alanda çok daha iyi kullanmalı. Biz bu potansiyeli çok daha iyi kullanırsak Samsun iyi yerlere gelecektir. İlimiz Karadeniz'in amiral İli. Ama daha çok iddialı olmalıyız. Biz dışarıya açılmadıkça dünya ile ticaret yapmadıkça kendimizle alışveriş yapmak bizi geliştirmez" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek fuar açılışı yapıldı. Bu yıl fuarı daha iyi bulduklarını belirten ziyaretçiler, Samsun İnşaat Fuarı'nın büyük fuarları yakaladığını söylediler. Samsun 4. İnşaat Fuarı, 22-25 Mart tarihleri arasında ziyarete açık olacak. Fuarın açılışına AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, TÜYAP Anadolu Fuarları Samsun Bölge Müdürü Sever Seçer, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı” şeklinde konuştu.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 24.03.2018 09:08
Anahtar Kelimeler:
SamsunBelediyeZararTüyap
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2018-03-23 09:04:08

ticarette zarar edenleri devlet her zaman destekledi şimdi belediye destekliyor kamuda çalışan asgeri üçretli ve memurlar iki ay gecikmeli kredi kartı ödese bir daha kredi kullanamıyor memurlar neden destek olunmuyor devlet hibe kredi kullandırıyor işçi emeklisine veriyor hibeyi emekli memura vermiyor memur emeklisi bu kadar beceriksiz mi yada güvensizlik niye her yer kobiler belediyelerimiz hep esnaftan yana memurların çocukları okumayacak mı memur bu ülkenin ekonomisine katkıda bulunmasın mı bu ayrımcılığın ortadan kaldırılmasını bilgilerinize sunarız

Misafir Avatar
Vatanperver 2018-03-23 10:31:57 @misafir

Sayın misafir, öncelikle güzel bir yorum yapmışsınız lakin esnaf derken , paralı esnafı kastettiğinizi umarım, küçük esnaf elektrik, su faturasını , bağkur primini yatıramıyor , Kosgeb kredi veriyor paralı esnafa veriyor olan küçük esnafa oluyor ..,!

Beğenmedim! (0)
Avatar
petro55 2018-03-25 10:54:40

Ne güzel soylemissin agzina sağlık belediye bunu neden karşılıyor başkan kendi cebinden karsilasın mahalle yollarında patates yetişiyor belediye birsey yapmak istiyorsa buradan baslayabilir