banner388

Yılmaz: Odak noktamız halkımız

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Her şeyi bir kenara bırakarak samimi, içten, aklımızda hiç bir hırs bulunmadan, tamamen hizmet aşkıyla şehrimize, halkımıza ve hizmete odaklanmalıyız” dedi. 

Yılmaz: Odak noktamız halkımız

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Her şeyi bir kenara bırakarak samimi, içten, aklımızda hiç bir hırs bulunmadan, tamamen hizmet aşkıyla şehrimize, halkımıza ve hizmete odaklanmalıyız” dedi. 

06 Temmuz 2019 Cumartesi 15:32
Yılmaz: Odak noktamız halkımız

Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, iş adamları, kamu kurum ve kuruluş ile sivil toplum temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Amisos Kafe ve Restaurantta gerçekleşen programda birçok isim yer aldı. Her hafta cumartesi günü düzenli olarak gerçekleşen buluşmaya bu hafta Tuncer Üçüncüoğlu ev sahipliği yaptı. Samsun'da iş insanları ve kentin önde gelen isimlerinin bir araya gelerek çeşitli istişarelerde, değerlendirmelerde bulunduğu toplantıya katılan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, kentte birlik ve beraberlik sağlandığı sürece, el ele tüm sorunların aşılmasının önünde hiç bir engel bulunmadığını söyledi. 

HİZMETE ODAKLANMALIYIZ

"Hayatının büyük bir bölümünü Samsun'a hizmet ederek geçiren bir kardeşiniz olarak kent için yapılacak olumlu, faydalı çalışmaların yanında her zaman varız" diyen Yılmaz şunları söyledi: 

"Samsun bizim büyük sevdamız. Bu sevda içimizde hiç bitmedi, bitmeyecek. Kentimize her zaman daha iyi ne yapabiliriz sorusunu aklımızdan hiç çıkarmadık. Her şeyi bir kenara bırakarak samimi, içten, aklımızda hiç bir hırs bulunmadan, tamamen hizmet aşkıyla şehrimize, halkımıza hizmete odaklanmalıyız. Şehrimizin en iyi şekilde geleceğe hazırlanması, her alanda gelişmesi ve daha mutlu bir şehir oluşması için hepimizin çok çalışması gerekli. Odak noktamız bunlar olmalı." 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
b.evleri 2019-07-06 16:09:01

Kahkaha atıyorum ya.Ver zammı.Halkımız odak noktamız.Şu Samsun'a tramvay hariç hizmet ne geldi bilen varmı ?

Avatar
emin karagüzel 2019-07-06 15:41:11

halkın gözü açıldı, istanbul ankara ve bir çok büyük il gerçek yüzünüzü gördü, hadi ordan.

Avatar
caner yilmaz 2019-07-06 20:15:35

Yusuf Ziya halkin akliyla alay etme..Samsunspor uzerinden yedigin naneler kayitlarda ..Samsunu Samsunsporu bitirenlerden birisin ALLAH YEDIRMESIN DIYORUZ..sehirimizi bu hallere getirenlere..

Avatar
Adil yazici 2019-07-06 20:23:53

biliyoruz Samsun sevdanzdi ama ..siz isi biraz daha ileri goturdunuz..Samsun karadenizin bir ilcesi gibi Samsunspor ise kacinci lig de biliyorsunuz degil mi..sizden hic bir sey beklemiyoruz yeterki cekin elinizi cebimizden..Samsun Samsunlular tarafindan yonetilmeli..gerisi hikaye..

Avatar
Elli5 2019-07-06 21:31:30

Milletvekili olduğundan beri Samsun için ne yaptın sayın Yusuf Ziya

Avatar
Hsyn 2019-07-06 15:46:23

Hırsız

Avatar
kamil 2019-07-06 16:24:56

başkanım siz gittikten sonra samsuna civi cakmadılar. sizin yaptıklarınızla övünüyorlar sadece. keşke bizi bırakmasaydınız

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2019-07-06 21:22:14 @kamil

Eeeee Van karayollarından nereye doğru söylüyor başkanın nireden nireye diyorya artık ak parti bitiyor bitti şu cumurbaşkanlığı secimleride biter ve ak parti dönemi biter millet gözünü actı nireden nereye

Beğenmedim! (0)
Avatar
Figen 2019-07-06 23:18:13

Hanii Bandirma vapuru kuş cenneti sahil yolu 2019 da bitecekdi.
Incesudaki tapu davasi 40 yildir erteleniyor.
Kıyı kenar çizgisi içinde yaşayan kamu malının üzerinde yıllardır rant sağlayan hırsızların keyfi yerinde....
Bi yıkamadınız yazliklarını.
Garibanın gecekondusu olsa hemen yıkarsınız.
AKP bittiii
Yalanlarınıza kimse inanmaz artık
Verilen sözler tutulmadı.
Tramvay Tafllana geçecekken
Döndünüz Tekkeköye
Sonra OMU ye...
Zaten Fakülteden ilerisinde insan yaşamıyor
Kanalizasyom bile bağlanamadı daha.
Artı bir de Kanalizasyon bağlama parası verecekmişiz.
Yıllardır alt yapısı yok
Ama bizlerden parası alindi.
Yeter artık
Iyi soyuyorsunuz
Su faturaları uçtuuuu
Ne olacak bu milletin hali bu karcik
Asgari ucretle
Suriyelileri saldiniz başimiza
Allah ıslah etsin.
Nokta