banner388

Yılmaz'dan Mitinge Davet

Samsun'un Büyükşehir Belediyesi Başkanı olan Yusuf Ziya Yılmaz, Alaçam ile Yakakent ilçesinde yapılan demokrasi nöbetlerinde Pazar günleri Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne bütün Samsunluları davet etti.

Yılmaz'dan Mitinge Davet

Samsun'un Büyükşehir Belediyesi Başkanı olan Yusuf Ziya Yılmaz, Alaçam ile Yakakent ilçesinde yapılan demokrasi nöbetlerinde Pazar günleri Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne bütün Samsunluları davet etti.

05 Ağustos 2016 Cuma 13:22
Yılmaz'dan Mitinge Davet
''DEMOKRASİ ŞEHİDİNİN AİLESİNE ZİYARET''
Demokrasi demokrasi nöbetine katılım sağlamak için ilk olarak Alaçam’a giden Samsun'un Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'un Valisi İbrahim Şahin, belediye başkanları ile beraber İstanbul’da aracının içinde tank yüzünden ezilip şehit olan Muhammet Aksu’nun Doyran Mahallesi’nde yaşayan ailesini ziyaret etti.
Fethullahçı Terör Örgütü üyelerinin dünyada ve ahirette yaptıklarının cezasını çekeceklerini söyleyen Başkan Yılmaz, “Şehit olan Muhammet kardeşimiz gibi 238 kardeşimizide haince saldırı sonucu şehit verdik. Kardeşimize Allahtan rahmet, ailesine de sabır diliyorum. Türkiye'nin gerilemesini isteyenlerin cezaları elbet kesilecektir. Zaman geçtikte hainliğin belgeleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Bu planları yapanların ve uygulayan kişilerin bana kalırsa bu ülkede barınmaya hakları yok. Vatana ve milletine ihanet etmek asla kabul edilmemeli. Ülkemizin üzerinde kurmak için uğraştıkları kirli oyun deşifre olmakta. Ülkemize zarar veremeyecekler. Milletimiz vatanı uğruna şehit oluyorsa, gazi oluyorsa devletimizde gerekeni yapacaktır ve hepsinin cezasını verecektir” dedi.



''BAŞKOMUTANIMIZ DEVAM ETTİĞİ SÜRECE DEVAM EDECEĞİZ''

Alaçam ile Yakakent meydanında gerçekleştirilen demokrasi nöbetine katılıp bütün ilçelerde nöbet tutmuş olan Samsun'un Büyükşehir Belediyesi Başkanı olan Yusuf Ziya Yılmaz, “Bu gece Alaçam ile Yakakent ilçesinde katılım sağladığımız demokrasi nöbetleriyle beraber bütün ilçelerde görevlerimizi yerine getirdik. Bugüne kadar ilçelerde yapılan nöbetlerden sonra Samsun'un Cumhuriyet Meydanı’nda nöbetimizi devam ettirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajını dikkate alıp her zaman meydanlarda olduk. Cumhurbaşkanımız Pazar günü demokrasi nöbetini büyük bir nöbeyle beraber sonlandıracak olduğunu işaret etti. Ancak devam ettiği sürece yine yorulmadan, bıkmadan meydanlarda nöbetlerimizi sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.



''BÜTÜN SAMSUN HALKI MEYDANA DAVETLİ''
Başkan Yılmaz Pazar günü 81 ilede eş zamanlı yapılacak olan mitinge Samsun'un halkını davet ederek, “Pazar günü bütün Türkiye’de meydanlarda gerçekleştirilecek olan  Demokrasi ve Şehitler Mitingi Samsun'un Cumhuriyet Meydanında gerçekleştiricelek. Dünyaya kardeşik, birlik, beraberlik mesajı verilecektir. Aynı darbe girişiminin ardından verilmiş olan mesajdaki gibi. Fakat bu sefer ki daha da kalabalık ve güçlü olacaktır. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Yenikapı’da kattılım sağlayacağı miting kentimizdeki dev ekranda Samsun'un halkına izletilecek. Mitingde parti ayrımı yapılmadan ülkesini , bayrağını seven bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum. Pazar günü saat  17.00’de Samsun'un Cumhuriyet Meydanı’nda buluşup ülkemizi bölmek isteyen bütün hainlere büyük bir ders verelim. Samsun’un birliğini bozmadan, ülkemizin beraberliğini bütün dünyaya bir kez daha göstermiş olalım” diye konuştu.
Son Güncelleme: 05.08.2016 14:06
Anahtar Kelimeler:
Lösemi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.