banner388

'Yeşilin Elli Beş Tonu' Samsunlularla buluştu!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin Ayvacık Belediyesi işbirliği ile hazırladıkları 'Yeşilin Elli Beş Tonu' resim sergisi, Samsunlu doğa severlerle buluştu.

'Yeşilin Elli Beş Tonu' Samsunlularla buluştu!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin Ayvacık Belediyesi işbirliği ile hazırladıkları 'Yeşilin Elli Beş Tonu' resim sergisi, Samsunlu doğa severlerle buluştu.

05 Kasım 2019 Salı 21:56
'Yeşilin Elli Beş Tonu' Samsunlularla buluştu!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri Ayvacık Belediyesi işbirliği ile 29 Ekim Salı günü İlçede Foto-Maraton etkinliği düzenleyerek kültür ve fotoğraf gezisi gerçekleştirdi. İlçenin doğal güzelliklerini fotoğraflandıran İletişim Fakültesi öğrencileri, çektikleri doğa fotoğraflarını Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit Kampüsü Yaşam Merkezi'nde 'Yeşilin Elli Beş Tonu' etkinliği kapsamında resim sergisi açarak doğaseverlerle buluşturdu.

ilçenin doğal güzelliklerinin tanıtılmasına yönelik düzenlenen resim sergisine; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör  Vekili Prof. Dr. Vedat Ceyhan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Emin Kasap, Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, Belediye Meclis Üyeleri Yüksel Beyazoğlu, Hüseyin Keskin, Rüya Özdemir, Yunus Emre Öztürk, Ali Yazıcı, Mali Hizmetler Müdürü Eren Yüksel, OMÜ İletişim Fakültesi Öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

"Turizm, dilimizden düşürmediğimiz bir kelime"

İlçesine hizmet etmekten keyif aldığını belirten Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı; "Bizlere bu imkanı sağlayan Ondokuz Mayıs Üniversitesi yönetimi ve hocalarına teşekkür ederiz. Saklı Cennet Ayvacık'ı saklandığı yerden çıkaracağız diyerek Ayvacık'a gelen ve çok kısa bir zaman içerisinde böyle bir ortamı hazırlayan geleceğimizin teminatı olan gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Göreve geldikten sonra turizm bizim dilimizden düşürmediğimiz bir kelime oldu. Doğal güzellikleri ile ilçemiz önemli bir turizm noktası olma açısından gerekli donanıma sahiptir. Bu alanda yapacağımız çalışmalarımızla ilçemizin tanıtılmasına katkı sağlamanın dışında hem geliştirmeyi hem de ekonomik yönden kalkındırmayı hedefliyoruz." dedi.

"Ayvacık, turizmle istihdam sağlayacak"

İlçe ekonomisine katkı sağlamak istediğini vurgulayan Kalaycı; "İlçemizde turizm ile birlikte istihdamı nasıl sağlarızın peşindeyiz. Turizmdeki gelişmişlik ekonomideki kalkınmanın ön koşuludur. Turizmle canlanmış bir Ayvacık, istihdam sağlayan bir İlçe haline gelecektir. İlçemizde ve İlimizde turizmin gelişmesi adına belediye olarak elimizden gelen bütün koşulları sağlayacağımızın bilinmesini istiyorum. Bizlere bu konuda katkı sağlayan Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerimize, hocalarımıza ve emeği geçen herkese ilçem adına tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı; OMÜ Rektör Vekili Vedat Ceyhan, İletişim Fakültesi Dekanı Niyazi Usta ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Emin Kasap ile birlikte resim sergisini gezerek Ayvacık ilçesi hakkında bilgiler verdi. Foto-Maraton etkinliğinde çekilen fotoğraflarda dereceye giren öğrencilere plaketlerini takdim ederek etkinliğe katkı sağlayan öğrencilere ilçe adına hazırlanan hediyelerini sundu.

Son Güncelleme: 05.11.2019 22:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kerimcan 2019-11-06 08:05:47

hani kelepçeler kırbaçlar nerde