banner388

İlkadım, emlak vergilerini almaya başladı

2019 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri İlkadım Belediyesi veznelerinden alınmaya başlandı.

İlkadım, emlak vergilerini almaya başladı

2019 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri İlkadım Belediyesi veznelerinden alınmaya başlandı.

05 Kasım 2019 Salı 22:23
İlkadım, emlak vergilerini almaya başladı

Her yıl 2 taksit olarak ödenen emlak ve çevre temizlik vergisinin 2. taksit ödemeleri başladı. Vergi ödeyeceklerin herhangi bir zor durumda kalmamaları adına ödemelerini son güne bırakmamaları uyarısında bulunan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

30 Kasım Cumartesi vezneler açık olacak

İlkadım Belediyesi'nde ev ve iş yerlerine yönelik 2019 yılı emlak ve çevre temizlik vergilerinin 1 Kasım itibarı ile 2. taksitlerinin tahsilatlarına başladıklarını vurgulayan İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş; "Vatandaşlarımız ödemelerini, belediye tahsilat servisimize nakit ya da kredi kartıyla yapabileceği gibi Cumhuriyet Meydanı, Yeraltı Camisi, Gençlik Parkı ve Gazi Park olmak üzere 4 noktada hizmet veren mobil vezneler yada 'www.ilkadim.bel.tr' kurumsal internet sayfamızdan e-belediye sistemi üzerinden kredi kartıyla da yapabilirler. 30 Kasım 2019 tarihinden sonra yapılacak ödemelerde emlak ve iş yerlerine ait çevre temizlik vergisine gecikme faizi uygulanacağı için vatandaşlarımızın mağdur olmamaları, cezalı duruma düşmemeleri adına vergi ödemelerinin son günü 30 Kasım Cumartesi günü hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle veznelerimizi açık tutarak vatandaşlarımızın ödemelerini yapmasına kolaylıklar sağlayacağız." dedi.

Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsunVergi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alacamlı 2019-11-06 16:25:59

bızım baskanda boyle olsa yeter bızım baskan alacamın cobanı 2 koyunu ver bırını kurt yer bırınıde elınde tutugu ıcın sag kalır bu sozlerım ılyas acara vatandası af buurun kopek yerıne koyuyor

Avatar
Mecit 2019-11-05 22:55:25

Aferin Necattin Demirtaş tepki alınca kafan calismaya başladı
Sunepe gibi durma az masaya yumruğunu vur acımaz elin korkma

Misafir Avatar
İLKADIMLI 2019-11-06 02:23:06 @Mecit

NERDE SÜNEPE GİBİ DURDU NEYİN TEPKİSİNİ ALDI LAF OLSUN DİYE YAZMA ADAM GİBİ ADAM YUMRUĞUNU SENİN GİBİLERE VURMASI LAZIM Kİ ADAM GİBİ YORUM YAZZ.

Beğenmedim! (0)