banner388

Yerli otomobil Samsun'da üretilsin

Samsunlu Yöneticiler Sanayiciler ve İşadamları Derneği(SAYSİAD) Başkanı Ayşe Üstünel Dağdelen, yerli otomobilin Samsun'da üretilmesi için çağrıda bulundu.

Yerli otomobil Samsun'da üretilsin

Samsunlu Yöneticiler Sanayiciler ve İşadamları Derneği(SAYSİAD) Başkanı Ayşe Üstünel Dağdelen, yerli otomobilin Samsun'da üretilmesi için çağrıda bulundu.

23 Kasım 2017 Perşembe 12:45
Yerli otomobil Samsun'da üretilsin

Samsun haber - Samsunlu Yöneticiler Sanayiciler ve İşadamları Derneği(SAYSİAD) Başkanı Ayşe Üstünel Dağdelen, yerli otomobil üretim fabrikasının Samsun'da kurulması için başlatılan kampanyaya tam destek verdi.


SAYSİAD Başkanı Ayşe Üstünel Dağdelen, yerli otomobilin milli mücadele şehri Samsun'da üretilmesinin çok anlamlı olacağını ifade ederek yatırımcı firmalara Samsun'u tercih etmeleri gerektiğini söyledi.

SAYSİAD DESTEKLİYOR


Samsun, kara, deniz, hava ve demir yolu gibi dört ana ulaşım ağına sahip olduğunu vurgulayan Ayşe Üstünel Dağdelen, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde üretim kararı alınan milli otomobilin, milli mücadele kenti meşale şehir Samsun'da yapılması oldukça anlamlı olur. Karadeniz'in başkenti konumunda olan Samsun, kara, deniz, hava ve demir yolu gibi dört ana ulaşım ağına sahip olan nadir şehirlerimizden bir tanesidir. Milli otomobilimizin böylesi önemli değerlere ve tarihi geçmişe sahip olan Samsun'da üretilecek olması, hepimize gurur verir. Bu nedenlerle, milli otomobilin üretimini üstlenen firmalarımızında yatırım ile ilgili ilk tercihlerinin Samsun olmasından yanayız. SAYSİAD olarak, milli otomobilimizin meşale şehir Samsun'da üretilmesini destekliyoruz" dedi.

CUMHURBAŞKANI BİZİ DESTEKLEYECEK


Yerli otomobilin Samsun'da üretilmesi için Havza ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesinde belediye tarafından bedelsiz arsa tahsisinin de gündeme geldiğini belirtem Ayşe Üstünel Dağdelen açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

"Milli mücadele kenti Samsun'un, milli otomobilin üretim yeri olarak tercih edilmesi başlatılan projeye de büyük bir anlam katacaktır. Samsun'lu hemşehrilerimizinde bu anlamda milli otomobilin Samsun'da üretilmesi ile ilgili özellikle Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu(SAMKON) tarafından başlatılan imza kampanyasına ve diğer kampanyalara destek olmasını istiyoruz. Milli otomobilin üretim yeri Samsun olmalıdır. Bu noktada bizlerin bu isteklerini sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyinde bir Karadenizli olarak dikkate alacağını ve bu talebimizi destekleyeceğini umut ediyoruz."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ziya KUL 2017-11-23 13:25:32

Daha çok beklersiniz...

Avatar
BATUHAN SARI 2017-11-23 19:37:21

Bence Samsunda üretilsin.

Avatar
Boş adamsınız 2017-11-23 22:35:16

Anlamadığım bu iş yan sanayii işi samsundaki firmalara kim sahip çıktı da gelip yatırım yapacaklar git Samsunlu holdingleri ikna edinde Samsun’a alsınlar merkezlerini üretimlerini Samsun kendi markalarına sahip çıksın