banner388

Yamaç Paraşütü Mezunları Belgelerini Aldılar

Bafra'da Hava Sporları ile Gençlik Kulübünce düzenlenmiş olan ve Bafra Belediyesince desteklenmiş olan “2. Dönem Yamaç Paraşütü Kursu” son buldu.

Yamaç Paraşütü Mezunları Belgelerini Aldılar

Bafra'da Hava Sporları ile Gençlik Kulübünce düzenlenmiş olan ve Bafra Belediyesince desteklenmiş olan “2. Dönem Yamaç Paraşütü Kursu” son buldu.

18 Temmuz 2016 Pazartesi 17:13
Yamaç Paraşütü Mezunları Belgelerini Aldılar

Kurslarını başarı ile tamamlayan 10 kursiyer, p2 yamaç paraşütü pilotu olmak için emek harcayarak hak kazandılar. Başarılı olan öğrencilere Bafra Öğretmenevi’nde tören yapıldı. Törene katılım sağlayan Bafra'nın Belediye Başkanı olan Zihni Şahin, “Bafra’da hava sporları ile özelliklede yamaç paraşütü büyük oranda gelişim sağlamakta. Bafra bu etkinlikleri ve sporları yapmak için en uygun coğrafyaya sahip. Bizlerde katılım sağlayan herkese elimizden gelen desteği veriyoruz. Bu kursu başarılı bir şekilde bitiren öğrencileri tebrik ediyorum.Desteklerimiz hep devam edecek” dedi.



Bafra'nın Hava Sporları ile Gençlik Kulübü Başkanı olan Burhan Apaydın, “Belediyemizin çok büyük destekleri ile 2. dönem yapılan kursumuzunda sonuna geldik. Kendilerine bu desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yapılan bu kursun açılmasında büyük oranda katkısı olan Ertan Balkiraz ile yardımcısı Arda Balkiraz’a da ayrıca çok çok teşekkür ediyoruz'' diye konuştu. 



Bafra’nın yamaç paraşütü etkinliği için en uygun coğrafya olduğu belirten Ankara Sportif Havacılık Kulübü'nün hocası Ertan Balkiraz ise, “Bafra’da yamaç paraşütü için uygun olan çok güzel tepeler bulunmakta. Bafradaki derbent Tepesi kursiyerler için çok uygun. Yer eğitimleri yapılan Kozağzı da bunlardan birisi. Yamaç paraşütü aşırı zevkli bir spordur. Sizler daha yolu çok daha başında yer alıyorsunuz. Pes etmeden devam edin ve iyi yerlere gelin. Bafra'da çok güzel vakit geçirdim bu yüzden çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Yamaç Paraşütü mezuniyet Töreni, kursun organize edilmesine katkı sağlayan Haydar Aksu’ya, kurs devam ettiği süre zarfından öğrencilere yardım eden yamaç paraşütü pilotlarından Recep Akar, Mustafa Aktaş ve belediye personeli olan Kerim Sel’e teşekkür belgesi takdim edildi. Törende P2 pilotu olmayı hak eden kursiyerlere mezuniyet belgeleri dağıtılarak hatıra fotoğrafları çekilirken tören son buldu.

Son Güncelleme: 18.07.2016 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.