banner388

Vezirköprü'de Yılmaz'a büyük ilgi

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü'de büyük ilgiyle karşılaştı. 

Vezirköprü'de Yılmaz'a büyük ilgi

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü'de büyük ilgiyle karşılaştı. 

12 Haziran 2018 Salı 17:46
Vezirköprü'de Yılmaz'a büyük ilgi

Samsun haber - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, seçim çalışmaları nedeniyle Vezirköprü ilçesine gitti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, seçimler için destek istedi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Soğuk Hava Deposu ve Sebze, Meyve Hali'nin temel atma törenine katılan Yılmaz, Büyükşehir Başkanlığı döneminde ilçedeki sorunların giderilmesi için bir çok çalışmaya imza attıklarını belirtti. 

Yılmaz yaptığı açıklamada “Güçlü bir iktidar, yönetim sürecinde istikrarla ekonomimiz güçlendi, yatırımlar, hizmetler arttı. Bundan sonrada artarak devam edecek. Her yatırım bulunduğu bölgeye büyük katma değerler katar. Kırsal kalkınma çalışmaları kapsamında Vezirköprü’ye başkanlığım dönemimde önemli destekler sağlandı. Bu tesis soğuk hava depoları, serası ile 20 dönümlük arazisi üzerin de büyük bir kompleks olacak. Samsun’un her bir noktasındaki çalışmaları yakından takip ettim, bundan sonrada edeceğim. İnşallah şimdi ise seçildiğim takdirde parlamentoda sizin sesiniz kulağınız olacağım. Yeni bir görevle hizmet etmeye çalışacağım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
smsn 2018-06-12 18:02:21

oy yok boşuna çabalama.