banner388

Vali Kaymak'tan veda yemeği

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun'da görev süresi biten ve diğer illere atanan Mülki İdare Amirleri ve eşleri için veda yemeği düzenledi.

Vali Kaymak'tan veda yemeği

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun'da görev süresi biten ve diğer illere atanan Mülki İdare Amirleri ve eşleri için veda yemeği düzenledi.

06 Eylül 2018 Perşembe 00:15
Vali Kaymak'tan veda yemeği
Samsun Haber-Vali Kaymak eşi Emine Kaymak ile birlikte Samsun'da görev süresi dolmuş ve diğer illere atanan Mülki İdare Amirleri ve eşleri için veda yemeği verdi.
 
1 Eylül 2018 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanıp yürürlüğe giren Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesine göre,  Vali Yardımcısı Dr. Hakan Kubalı Isparta Vali Yardımcılığına, Vali Yardımcısı Recep Yüksel Çorum Vali Yardımcılığına atanmıştı.
 
Yemekte atanan Kaymakamlar adına konuşma yapan Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, "Özellikle Sayın Valimiz gibi bir yöneticiyle çalışmayı şanslı kabul ediyoruz. Görev yaptığımız sürede bizlere karşı olan tutumunuzdan dolayı size çok teşekkür ediyoruz. Her zaman gönlümüzün bir kısmı Samsun'da olacaktır. Ben başta Sayın Valimize, mesai arkadaşlarımıza ve dostlarımıza bu güzel anılarla buradan ayrılmamızı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Bizlere hakkınızı helal ediniz. Bizde hakkınız varsa biz hakkımızı helal ediyoruz. Sizlere saygı ve sevgilerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.
 
Vali Kaymak ise konuşmasında, "Bugün bir araya gelmek ve ilimizde bir süredir görev yapan Mülki İdare Amiri arkadaşlarımızın 1 Eylül 2018 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren kararname ile Türkiye'nin farklı bölgelerine atanmalarından dolayı düzenlediğimiz yemekte bir aradayız.
     
Mülki idare mesleğe belirli sürelerde ülkemizin çeşitli bölgelerinde görev yapmayı gerektiren, kendi içerisinde kuralları belli olan bir meslektir. Bu kapsamda Samsun ilimizde belirli bir süre görev yapmış arkadaşlarımız kısa bir süre sonra yeni görev yerlerine gitmek üzere ilimizden ayrılacaklar. Mühim olan çalıştığımız yerlerde güzel iz bırakmak, güzel hatıralarla ayrılmaktır. Arkadaşlarımızın Türkiye'nin önemli illerinden birisi olan Samsun'a hizmet etmek onur meselesidir. Ben öncelikle çalıştıkları süreç içerisinde Samsunlulara verdikleri hizmetlerden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum.
      
Ben sizlerin Samsun'da görev yaptığınız süre içerisinde Valilik ve diğer kurumlarla hizmetin gereği olarak çok güzel bir uyum içerisinde görev yaptığınızı ifade ediyorum. Samsun'da görev yapan arkadaşlarımız gerek yerelde yürüttüğü hizmetlerle, gerekse kurum ve kuruluşlarla olan ilişkilerinde belirli bir standardı ve kaliteyi yakalamış durumdadırlar.
      
Samsun'da görev yapan ve yeni görev yerlerine başlamak üzere ilimizden ayrılacak arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinin kendilerine ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum" sözcüklerini kullandı.
 
Konuşmaların ardından, Valimiz Sayın Osman Kaymak ve Eşi Emine Kaymak Hanımefendi, ilimizdeki görev süreleri sona eren ve diğer illere atanan Mülki İdare Amir ve eşlerine saat hediye etti.
 
Düzenlenen veda yemeğine ayrıca, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün ve Eşi, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Adalet Komisyon Başkanı Kemal Alver, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve Eşi, Vali Yardımcıları ve Eşleri, İlçe Kaymakamları ve Eşleri katıldı.
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.