banner388

Çalımbay'dan Fenerbahçe açıklaması

Atiker Konyaspor, Fenerbahçe ile evlerinde oynayacakları maç için hazırlıklara başladı. Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, antrenman öncesi açıklamalarda bulunarak Fenerbahçe maçının final maçı gibi olacağını ifade etti.

Çalımbay'dan Fenerbahçe açıklaması

Atiker Konyaspor, Fenerbahçe ile evlerinde oynayacakları maç için hazırlıklara başladı. Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, antrenman öncesi açıklamalarda bulunarak Fenerbahçe maçının final maçı gibi olacağını ifade etti.

06 Eylül 2018 Perşembe 00:30
Çalımbay'dan Fenerbahçe açıklaması

Atiker Konyaspor 16 Eylül tarihinde evlerinde oynayacakları maçın hazırlıklarına başladı. Yapılan antrenman öncesi konuşan Rıza Çalımbay, "Sezona başlarken biz en son başladık, Konya’ya geç başladık biraz. Bu dönemde hem hazırlık dönemimizi yaptık hem transfer yapmaya çalıştık hem Avrupa’daki ve Türkiye’deki kamp çalışmalarını da gayet mükemmel şekilde geçirdik. Lige başlarken tabi mutlaka kendi sahamızda galip ayrılmamız gereken maçtı. İyi bir galibiyet aldık. Arkasından oynadığımız maçların hepsinde iyi oynadık. Ama tamamen böyle yüzde yüz istediğimiz şeyleri de yapmamız mümkün değil, çok eksiklerimiz vardı. O eksiklerimizden bir tanesi de yediğimiz gollerdi. Maalesef ölü toplardan goller yedik. Ama son iki maçta o hataları yapmadık, yani düzelme yoluna gittik. Aldığımız en son galibiyet gerçekten mükemmel bir galibiyetti, çok ihtiyacımız vardı. Çok iyi bir takımla oynadık. Onlar da bizim gibi lige çok iyi başlamışlardı ve bizim orada aldığımız galibiyetle önümüz biraz daha açıldı" ifadelerini kullandı.
 

FİNAL MAÇI GİBİ OLACAK
 

Kendisine göre lige yeni başladıklarını belirten Rıza Çalımbay, "Şimdi önemli olan bundan sonrası. lig bence yeni başlıyor. Bütün takımlar son dakikaya kadar hala transfer kovaladı. Kendi oyuncuları gitti, başka oyuncular aldılar, hemen hemen her takım aldı, biz hariç. Onun içinde lig yeniden başlayacak. Şimdi Fenerbahçe’yle bizim çok önemli bir maçımız var ama bize aynı Fenerbahçe çıkmayacak. Kayseri maçında seyrettik, o kadro çıkmayacak. Bize ondan önce Göztepe maçına çıkan kadro çıkmayacak ve ondan önce Malatya’ya yenilen kadro çıkmayacak, bunların hepsi değişti. Şimdi Fenerbahçe bambaşka bir takım çıkacak, oturmuş bir takım çıkacak. Yeni transferleri az da olsa uyum sağlayıp çıkacak. Ayrıca oynayacağımız Fenerbahçe maçı final maçı gibi bir maç olacak ve çok zor geçecek. Ve bizim şu arada eksiklerimizi gidermemiz gerekiyor. Burada az arkadaşla çalışıyoruz. Çünkü milli takıma giden çok arkadaşımız var ve artı hazır olmayan sakatlıktan yeni çıkan arkadaşlarımız var. Sakat arkadaşlarımız var, inşallah onları da bu kısa sürede iyi duruma getirmemiz gerekiyor. Bundan sonra hakikaten zor bir fikstür bekliyor. Fenerbahçe arkasından Kayseri, Göztepe iki tane deplasman üst üste ve Beşiktaş ile içeride oynuyoruz ve bunların hepsi zor maçlar. Ama geçilecek maçlar. Bunları da geçmek istiyorsak ilk dört maçta yaptığımız bütün hataları telafi edip çok iyi yaptığımız şeyleri de biraz daha üstüne koyarak lige başlamamız gerekiyor. Yani lig bana göre bundan sonra başlıyor" diye konuştu.
 
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.