banner388

Uzunkaya: 'Nerede kalmıştık' deriz

Samsunhaber Genel Müdürü Ünal Yavuz'un hazırlayıp sunduğu "Memleket Meselesi" programına konuk olan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Uzunkaya önemli açıklamalarda bulundu.

Uzunkaya: 'Nerede kalmıştık' deriz

Samsunhaber Genel Müdürü Ünal Yavuz'un hazırlayıp sunduğu "Memleket Meselesi" programına konuk olan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Uzunkaya önemli açıklamalarda bulundu.

10 Aralık 2023 Pazar 11:20

Devletin en kritik yerlerinde başarıyla görev yapan ve son olarak Emniyet Genel Müdürü iken emekli olup Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Uzunkaya "40 yıllık meslek hayatımıza en ufak bir leke getirmeden memleketimize hizmet aşkı ile tamamladık. Bu süreç içinde tozlu yollardan geçtik. Rabbim bize layıkıyla görev yapmayı nasip etti. Bu benim çocuklarıma, aileme ve ülkeme bırakacağım en büyük mirastır." dedi.

Ünal Yavuz'un "Eğer 31 martta Başkan seçilirseniz 1 Nisan da Celal Uzunkaya'yı nerede göreceğiz, göreve nasıl başlayacak?" sorusuna cevap veren Uzunkaya; "Rahmetli  Süleyman Demirel'in çok güzel bir sözü vardır,"Nerede kalmıştık?" diye. Biz de nerede kalmıştık diyerek "haydi bismillah" deyip hizmete başlarız. Ben hep şunu söylemişimdir. Devlette devamlılık esastır. Belediyelerin çalışma konumları farklı olsa da sonuçta buralar bir devlet kurumudur. Ben devletime 40 yıl hizmet ettim. Samsunluların teveccühü ile Başkan seçilirsem en güzel hizmetleri yapabilmek için kolları sıvar büyük bir gayretle yolumuza devam ederiz." diye konuştu.

Samsunlu olmaktan büyük bir onur duyduğunu ancak nerede doğduğun değil bulunduğun şehre nasıl hizmet ettiğinin önemi olduğu vurgulayan Uzunkaya; "Ben Atakum'un Özören köyünde çiftçi bir ailenin evladı olarak dünyaya geldim. Samsun'da okudum. Polis kolejini 1.likle bitirmek nasip oldu. Başarı için önce çok çalışmak ve gayretli olmak gerekiyor. Allah bana bu görevi layıkıyla yapacaksam, dürüst, adil ve liyakat sahibi bir belediye başkanı olacaksam nasip etsin. Bunlar olmayacak ise nasip olmasın." şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 10.12.2023 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.