banner388

Uzunkaya: Durmadan, yorulmadan çalışacağız

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Uzunkaya seçim çalışmalarına devam ediyor.

Uzunkaya: Durmadan, yorulmadan çalışacağız

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Uzunkaya seçim çalışmalarına devam ediyor.

27 Aralık 2023 Çarşamba 12:41
Uzunkaya: Durmadan, yorulmadan çalışacağız

Hak-İş Sendikası Başkanlığı, Samsun Elektrik Elektronikçiler Odası, 18 Nolu Kamyoncular Kooperatifi, Samsun Mimarlar Odası Başkanlığı ve Samsun İnşaat Mühendisler Odası'nı ziyaret eden Uzunkaya, "Özlenen ve beklenen Samsun'u konuştuk" dedi.

Göreve geldikleri takdirde Samsun için durmadan ve yorulmadan çalışacaklarını ifade eden Uzunkaya, "25 yıldır ülkeyi yöneten Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın performansını örnek alarak durmadan, yorulmadan Samsun için çalışacağız. Bu şehir hepimizin ortak sevdası. Biz de sevdamızın peşinde olacağız" diye konuştu.

Karadeniz'in inci kenti Samsun'da yapılan halk buluşmalarında halkın isteklerini, beklentileri ve özlemlerini not aldıklarını vurgulayan Uzunkaya, "Halka rağmen siyaset olmaz. 'Biz yaptık oldu' anlayışını asla benimsemiyoruz. Siyaseti halkımızla birlikte yapacağız. Onların istekleri bizlerin baş tacı olacak" şeklinde konuştu. 

Samsun'daki STK'ların güçlü bir yapıya sahip olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Uzunkaya, "Çok sayıda STK'mızı ziyaret ettik. Kendileriyle ilgili izlenimlerimiz hep olumlu oldu. Kaliteleri çok yüksek ve önemli isimler buralarda görev yapıyor. Bizde bundan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Göreve geldiğimizde onlara büyük ihtiyacımız olacak" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.