banner388

Ülkem Pirinç sezonu dualarla açtı

Samsun'un Bafra ilçesi Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Ülkem Bafra Bakliyat Pirinç Fabrika'sında yeni sezon dualarla açıldı.

Ülkem Pirinç sezonu dualarla açtı

Samsun'un Bafra ilçesi Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Ülkem Bafra Bakliyat Pirinç Fabrika'sında yeni sezon dualarla açıldı.

15 Eylül 2017 Cuma 18:16
Ülkem Pirinç sezonu dualarla açtı

Samsun Gıda A.Ş. iştiraki Ülkem Bafra Bakliyat Pirinç Fabrikası'nda yeni sezon, kurban kesimi sonrasında okunan dualarla açıldı.



Bafra Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Ülkem Bafra Bakliyat Pirinç Fabrika'sında gerçekleşen törende Samsun Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve 23.Dönem Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, yeni sezonun üreticilere hayırlar getirmesini diledi. Öztürk, yeni sezonda rekoltenin geçtiğimiz sezona göre yüksek olacağına inandığını belirterek, "Bu sezon bölgemizde 100 ile 120 bin ton arasında çeltik bekliyoruz. Hava şartları geçen yıla oranla çok daha iyi geçti. Ülkem Pirinç Fabrikası olarak biz de bu sezon 25 ila 30 bin ton arasında alım yapmayı hedefliyoruz. Sezon öncesi üreticilerimizle yaptığımız çalışmalar ve fabrikamıza yaptığımız yatırımlar nedeniyle sıkıntısız bir sezon geçireceğimize inanıyorum.  Türkiye'nin en kaliteli ve en lezzetli pirinci bizim bölgemizde yetişiyor. Ülkem Pirinci ülkemizin en iyi markası haline getirmek için mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.




Düzenlenen törende Samsun Gıda A.Ş. Genel Müdürü Yasin Dinler, Ülkem Pirinç Fabrikası Genel Müdürü Mustafa Özcan, İşletme Müdürü Mustafa İsmet Akalın, Muhasebe Müdürü Celal Dinlenmez ve fabrika çalışanları da yer aldı.

Son Güncelleme: 15.09.2017 21:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yatırımcı Bilgi Merkezi- YABİMER 2017-09-16 18:00:51

Bol üretimli bir sezon geçirirler inşAllah. Allah hayırlı etsin. Doğru yatırımları her zaman destekleyelim.Yatırımcı bilgi merkezi ‘de bu yatırımların doğru yere ulaşmasını sağlayan bir firmadır.