banner388

TÜYAP Samsun Mobilya Fuarı’na 38 bin kişi katıldı

TÜYAP Samsun 3. Mobilya Dekorasyon Fuarı’nı 38 bin 982 kişi ziyaret etti.

TÜYAP Samsun Mobilya Fuarı’na 38 bin kişi katıldı

TÜYAP Samsun 3. Mobilya Dekorasyon Fuarı’nı 38 bin 982 kişi ziyaret etti.

12 Mart 2018 Pazartesi 11:03
TÜYAP Samsun Mobilya Fuarı’na 38 bin kişi katıldı

Samsun haber - Samsun’da 6-11 Mart tarihleri arasında Samsun Mobilya Dekorasyon 3. Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı düzenlendi.

Fuar, Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Marangozlar ve Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği ve KOSGEB’in destekleriyle gerçekleştirildi.

Samsun 3. Mobilya Dekorasyon Fuarı’nda özellikle Samsun ve Karadeniz markası ön plana çıkartıldı.

Fuarda düzenlenen “'Tasarım Yarışması”nda Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Görevlisi İsmail İŞERİ, Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlileri Saya Kaynama ve Özlem Berk, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Sema Arıman, Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölüm Başkanı Hakan Sağlam jüri üyeliği yaptı.

Yemek Odası, Yatak Odası, Koltuk Takımı, Genç Odası, Masa Sandalye, Ofis Oturma Grupları, Ofis Mobilyaları, Baza Başlık, Stant, TV Ünitesi, Sehpa ve Aydınlatma kategorisinde en iyi tasarımcılar seçildi.

Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdulkadir Fişekçi, Samsun Marangozlar ve Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Cengiz Gürtan ve Samsun Mobilyacı İşadamları Derneği (MOBİD) Başkanı Sayın Erkan Malkoç'un katılımıyla yarışmada 12 firmaya Samsun Valisi Osman Kaymak tarafından plaket verildi.

Son Güncelleme: 13.03.2018 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.