banner388
banner390
banner410
banner408

Bakan Demircan'dan Samsun'a ikinci üniversite müjdesi

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun'a yapılması planlanan 2. üniversite ve Şehir Hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

banner269

Bakan Demircan'dan Samsun'a ikinci üniversite müjdesi

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun'a yapılması planlanan 2. üniversite ve Şehir Hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

12 Mart 2018 Pazartesi 11:12
Bakan Demircan'dan Samsun'a ikinci üniversite müjdesi

AK Parti Canik İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Kongreleri, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın da katılımıyla gerçekleştirildi. Kongrelerde Mustafa Kansız yeni Gençlik Kolları Başkanı olurken, Gülay Korucu yeniden İlçe Kadın Kolları Başkanı seçildi. 

Canik Kültür Merkezi'nde yapılan AK Parti İlçe Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresinde eski Başkan Serkan Asma görevini Mustafa Kansız'a devretti. 

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın yanısıra AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler ile birlikte diğer ilçe teşkilat başkanlarının da katıldığı kongrede, AK Parti ve Türkiye için gençliğin önemine dikkat çekildi.

2. ÜNİVERSİTE İÇİN GÖRÜŞÜLECEK

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun'a yapılacak olan Şehir Hastanesi ve yapılması planlanan ikinci üniversite ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Demircan, "Şehir Hastanemizi inanıyorum ki gerek konumu gerekse manzarası ve temiz havası ile şehrimizin en güzel yerine kuruyoruz. Ayrıca şehrimize ikinci bir üniversite kazandırma çalışmamız var. İnşallah önümüzdeki hafta milletvekili arkadaşlarımızla birlikte üniversite konusunu görüşmek üzere YÖK ile görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 13.03.2018 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayhan ışığın bıyığı 2018-03-12 13:06:42

yeni üniversiteler açıp işsizliği körüklemeye gerek yok iş alanı açın mezun olanlar bi işe girsin önce...

Avatar
FikretBolu 2018-03-12 14:09:05

Üniversitelerin sayısı gereğinden fazla zaten teknik eğitim verilebilecek teknik personel yetiştirebilecek projeler lazım. En basitinden otomobil sektöründe servislerdeki usta, kalfa düzeninin artık yerini teknik anlamda donanımlı eğitimli almış personele bırakması lazım. Aynı şekilde elektronik sektöründe yetişmiş eleman lazım, otomotiv sektöründe aynı, inşaat sektöründe aynı güvenlik sektöründe öyle bu işler kurslarla seminerle olmuyor. Akademik ve işlevsel eğitim şart ama üniversite açmayın mevcut üniversiteleri önce üniversite haline getirin. Yüzde 80'i yüksek lise bile değil. Kendini gerçekten üretime, geleceğe adamış insanlar bulunmalı ve profesyonel eğitimciler olarak bu kişilerden mutlaka yararlanılmalı.

Avatar
Adnan SEZER 2018-03-12 14:35:48

Yeni üniversitede geç kalındı.Sanki bir takım kişiler Samsun'a 2.üniversiteyi istemiyor mu ne?Açılsın tabi.

Avatar
qwerty 2018-03-12 16:17:11

acilen açılmalı.

Avatar
ismail 2018-03-13 09:21:24

kardeşim ilkadımda asıl hastahane veya ünüversite yapılacak alana yusuf yusuf ziya geldi çöp istasyonu yaptırdı asıl hastahane veya ünüversite yapılacak alana ceza evi yaptırdı inanmayan gitsin baksın bunuda sırf sadece kadamut halkına gıcıklığına yaptırdı amaç devletimiz için değil