banner388

TÜYAP Samsun Gıda Fuarı’nı kaç kişi ziyaret etti

Samsun’da yapılan TÜYAP Gıda Fuarı büyük bir başarıya imza attı. Gıda fuarını 31 bin 141 kişi ziyaret etti.

TÜYAP Samsun Gıda Fuarı’nı kaç kişi ziyaret etti

Samsun’da yapılan TÜYAP Gıda Fuarı büyük bir başarıya imza attı. Gıda fuarını 31 bin 141 kişi ziyaret etti.

27 Kasım 2017 Pazartesi 16:47
TÜYAP Samsun Gıda Fuarı’nı kaç kişi ziyaret etti

Samsun haber - TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından T.C. Ekonomi Bakanlığı, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, KOSGEB, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Samsun Esnaf ve Sanaatkarlar Odaları Birliği, Türkiye Gıda İşverenleri Sendikası (TÜGİS), Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED), Karadeniz Perakendeciler Birliği (KARADENİZ PERDER), Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği (KATİD), Karadeniz Aşçılar ve Turizm Birliği (KATBİR)’in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan SAMSUN GIDA 2017, 2.Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı, 4 gün boyunca ziyaretçilerine kapılarını açtı.

ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Samsunluların yoğun ilgi gösterdiği fuarı, Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy Belediye Başkanı Sayın Hasan Togar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, Fuat Köktaş, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek fuarı ziyaret etti.

YABANCI HEYET FUARDA


Gürcistan, İran, Irak, Suriye ve Azerbaycan ülkelerinden 159 iş adamı fuara katılarak firmalarla görüşme sağladı.

2018 YILINDA KATILIM SAĞLAYACAKLAR


Türkiye Perakendeciler Federasyonu – Karadeniz (PEDER) üyesi 100’e yakın süpermarket ve market zincirlerinin sahipleri fuarı ziyaret etti. İş adamları 2018 yılında düzenlenecek olan Gıda Fuarı’na katılacaklarının altını çizdi.


Samsun, İstanbul,  İzmir, Ankara, Kayseri, Gaziantep, Ordu, Amasya, Konya, Trabzon, Rize, Çorum, Eskişehir, Alanya, Kuşadası, Bursa, Kapadokya, Tokat ve diğer illerden 50’yi aşkın aşçı fuara katılarak çeşitli sunumlar gerçekleştirdi. Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz fuarı ziyaret ederek TAFED üyesi 50 aşçıyla buluştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
oy 2017-11-28 09:13:39

asarcık belediye başkanı neden bu fuarı ziyaret etmedi asarcık lıların turizme ihtiyacı mı yok bundan önceki belediye başkanlarıda aynı hataları yaptılar

Avatar
Ozgur 2017-11-28 11:12:47

Oraya gelen misafirler icin hic bir kolaylik saglanmamis
Gelen misafirler cocuklariyla gelmis karinlari acikacak oturmak isteyecekler
Biz gida fuarina gidip karnimizi doyurmak istedik ama tam 3 saat ac kaldik git gel 3 saat
Cay kahve ikramindan baska bisey yok
Oraya gelenler bedava bisey istemedi ama geldigimizdede karnimizi doyuracak birkac stant olsa gida fuarininda farkina varirdik
Peynirimizi aldik ciktik saatlerce yollarda yolculuk yaptik
Bir dahaki fuarlarda dikkate alinirsa daha verimli olur