banner388

Samsun'da Türkiye'nin en büyük bowling salonu açıldı

Avrupa’nın en büyük 3'üncü, Türkiye'nin ise en büyük bowling salonu Samsun'da açıldı.

Samsun'da Türkiye'nin en büyük bowling salonu açıldı

Avrupa’nın en büyük 3'üncü, Türkiye'nin ise en büyük bowling salonu Samsun'da açıldı.

27 Kasım 2017 Pazartesi 17:18
Samsun'da Türkiye'nin en büyük bowling salonu açıldı

Samsun haber - Samsun'da Batıpark mevkiinde 2017 İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları için yapılan Avrupa’nın en büyük 3'üncü, Türkiye'nin ise en büyük İlkadım Bowling Salonu açıldı.


Açılışa katılan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, bowling salonunun gençler için iyi bir yatırım olduğunu belirtti.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz yaptığı konuşmada "İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda sporcularımıza açtığımız 38 yollu Türkiye'nin devlet eliyle işletilen en büyük bowling spor salonunu bugün Samsunluların hizmetine sunuyoruz. Gençlerimiz nezih bir ortamda güzel vakit geçirebilecekleri bir yere kavuştular. Ülkemizin en güzel tesislerinden birini aktif hale getirdik. Tesisimiz Saat 10.00-22.00 arası hizmet verecek. Kulüpleşmeye çalışıyoruz ve kulüplerin branşlarını burada açmalarını sağlayacağız. Samsun'da kulüp sayısını arttıracağız" dedi.

Açılışa aynı zamanda Samsun Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vergisini Ödeyen Vatandaş 2017-11-28 09:03:36

Halkın parası ile yapılan bir tesis de oyun ücreti 10 TL olacak öylemi, Samsun piazza AVM'de de 10 TL , bu ücreti kim neye göre alacak Hazine arazisi üzerine yapılan bu yapının hemde halkın vermiş olduğu vergiler ile yapılan bu tesisin aynı şekilde halka hizmet vermesi gerekiyor. Bu sebeplerle bir ücret alınacaksa bunlar Genel Yönetim Giderleri altında ( Elektrik, Temizlik, Bakım-Onarım vs,) 4 ile 5 Yeni Türk Lirası talep edebilirsin, çalıştırılacak personelide İŞ-KUR'dan dönemsel olarak alırsın, OLMASI GEREK BUDUR. Eğer ki burası birilerine rant kapası olmak üzere işletilmeye başlanacaksa bu ücret tarifesini Samsun Valiliğine aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanlığına ayrıca da E-Devlet üzerinden Bimer ve Cumhurbaşkanlığına taşıyacağım , duyarlı vatandaşlarımızdan da aynı tepkiyi vermelerini istiyorum.

Avatar
gomis 2017-11-27 22:28:58

Çok lazımdı ....gençler ne yapacagını bilmiyorlrdı lazımdı hem de çok ....yazık