banner388

Turnuvadaki Takımlar Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

Canik, Uluslararası 1. Samsun Cup Kadınlar Basketbol Turnuvası’na katılmış olan takımları kahvaltıda misafir etti.

Turnuvadaki Takımlar Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

Canik, Uluslararası 1. Samsun Cup Kadınlar Basketbol Turnuvası’na katılmış olan takımları kahvaltıda misafir etti.

23 Eylül 2016 Cuma 14:47
Turnuvadaki Takımlar Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

Canik Meşe Tesisleri’nde yapılmış olan kahvaltıya Canik Belediyesinin Başkanı Osman Genç, Samsun’un Canik Belediyespor Başkanı Ercan Bayrak, Canik Belediyespor’un antrenörleri birde oyuncuları, Lübnan temsilcisi Riyadi Club takımının antrenörleri ile oyuncular, Romanya temsilcisi olan Universitatea Cluj antrenörleri ile oyuncuları ve Bulgaristan’ın temsilcisi BC Haskovo takımının antrenörleri ile oyuncuları katılım sağladılar. Yapılmış olan kahvaltının ardından takımların antrenörleri kısa konuşma yaparak Canik Belediyespor'a Avrupa yolunda başarılar diledi.



Ardından söz almış olan Canik Belediyesinin Başkanı Osman Genç, “Sporun nasıl bir dünya markası olmuş olduğunu bugün Samsun’da yaşıyoruz. Dünya markası olmuş olan Canik Belediyesi olarak biz gerçekleştirdiğimiz için dünya farklı farklı ülkelerinde yer alan sporcuların hep bir araya gelmelerine neden olmuştur. Belediye başkanları toplumların sağlıklı bir şekilde yetişmeleri ve geleceğe hazırlanmaları için bir hedefi vardır. Spor ise bunların en değerli ve önemli olanlarından birisidir. Sağlıklı nesiller yetiştirebilmek isteyen siyasetçiler ile idareciler sporu ihmal etmemeleri gerektiğinden spor alanında çok daha önemli yatırımlar yapan bir belediyeyiz. Marka olduğumuzu sporda gösteriyoruz. Yerel belediyecilik ile ilgili 3 sene peş peşe birincilik ödülü almış olan bir belediyeyiz. Hem kurumsal hem şehircilik ile ilgili önemli bir derecesi bulunan Canik Belediyesi sporda da kendisini ispat etmiştir. Şuan Süper Lig’de oynamaktayız. Umuyorum ki Avrupa’da oynayacağız. 5 Ekim tarihinde Rusya’da çok önemli olan bir maçımız var. Bu maçı muhakkak almalıyız. Rusya’daki maçı alıp daha sonra Avrupa kupalarında boy göstereceğiz. Ben takımıma ve hocalara çok güveniyorum” dedi. Konuşmaların sonrasında Başkan Genç, turnuvaya katılmış olan takımlara plaket dağıttı.





Son Güncelleme: 23.09.2016 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.