banner388

Tüfekli saldırgan hakim karşısına çıktı

Samsun’da 4 kişiyi tüfekle ateş açarak yaralayan ve tutuklanan 2 gencin yargılanmasına başlandı.

Tüfekli saldırgan hakim karşısına çıktı

Samsun’da 4 kişiyi tüfekle ateş açarak yaralayan ve tutuklanan 2 gencin yargılanmasına başlandı.

19 Temmuz 2016 Salı 19:41
Tüfekli saldırgan hakim karşısına çıktı

Olay, İlkadım ilçesi Çay Mahallesi Irmak Caddesi’nde Nisan ayında yaşandı. Alınan bilgiye göre, sokakta 2 kişinin av tüfekleriyle saldırdığı Samet B.(28), Selçuk D.(44), Giyasettin A.(47) ve Gökhan O.(33) çeşitli yerlerinden vurularak yaralandı. Yaşanan olaydan sonra yakalanarak tutuklanan, silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürülen B.A.(21) ve B.A. (18) hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan dava açıldı. Bugün görülen davanın ilk duruşmasında B.A. ve B.A., haklarındaki "öldürmeye teşebbüs" suçlamasını kabul etmediler.
İkili mahkemede tüfeklerinin bozuk olduğunu ve iki arkadaş her iki tüfeği tamire götürürken yolda karşılarına çıkan Samet B.’nin küfür edip üzerilerine yürümesi üzerine B.A.’nın havaya ve yere doğru ateş açtığını ve kimseyi vurmayı amaçlamadıklarını belirtti. Diğer sanık B.A., kendisinin tüfekle ateş açmadığını söyledi.
Bir başka suçtan tutuklu bulunan mağdur Samet B. ise duruşmaya bulunduğu cezaevinden SEGBİS sistemi ile görüntülü olarak katılarak vermiş olduğu ifadede, her iki sanığında kendisine ateş açtığını, kimseye küfür edip üzerilerine yürümediğini ifade etti.
Duruşma karara bağlanmak üzere ileri bir tarihe ertelendi.
 

Son Güncelleme: 19.07.2016 19:49
Anahtar Kelimeler:
SamsunTüfekMahkeme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.