banner388

Samsun esnafının FETÖ tepkisi

Samsun Salıpazarı’nda faaliyet gösteren bir esnaf iş yerinin camına "Terörist başı Fetullah Gülen’i destekleyenler bu iş yerine giremez" şeklinde yazı yazdı.

Samsun esnafının FETÖ tepkisi

Samsun Salıpazarı’nda faaliyet gösteren bir esnaf iş yerinin camına "Terörist başı Fetullah Gülen’i destekleyenler bu iş yerine giremez" şeklinde yazı yazdı.

19 Temmuz 2016 Salı 20:05
Samsun esnafının FETÖ tepkisi

Darbe girişimi sonrasında ülke çapında demokrasi nöbetleri devam ederken bir yandan da vatandaşlar kendilerince tepki göstermeye başladı. Samsun Salıpazarı’nda çay ocağı işletmeciliği yapan ve belediye eski özel kalem müdürü Bahri Sağlam iş yerinin camına "Terörist başı Fetullah Gülen’i destekleyen ve onun köpekleri bu iş yerine giremez" şeklinde yazı yazdı.
İş yerinin camına yazıyı yazması ile beraber çok olumlu tepkiler aldığını belirten çay ocağı sahibi Bahri Sağlam, "Ülkemi, bayrağımı seven adamım. Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Atatürk’ü de severim, hayranıyız. Onun için bu terör örgütünü destekleyenler ve onun köpekleri benim işyerimden içeri giremez. Bu ilçede yaşamımı sürdürüyorum ve çoğunu da tanıyorum ve biliyorum gerektiği zamanda gerekli mercilere bunları bildirmek vatandaşlık görevimizdir” ifadelerini kullandı.
Sağlam, darbe girişiminin olduğu gece sabaha kadar sokakta nöbet beklediklerini ifade ederek, "Yıllarca insanları öğrenci okutacağız diyerek kandırdılar para topladılar. Aslında terör örgütü kurmuş bunlar. Fetullah Gülen denen insanın geçmişi Ermeni’dir. ABD onu er geç Türkiye Cumhuriyeti devletine teslim edecektir. Biz Türk halkı olarak bu tip örgütle karşı karşıya gelmedik. Bunlar PKK’dan da beter örgüt. Bizim kendi silahımızla kendi insanımıza silah çekiyor. Cumhurbaşkanı ‘sokağa çıkın’ demeseydi de çıkacaktık ama insanlar Cumhurbaşkanı’nın o söylemine, kendisine inandığı için çıktılar. İnsanlar o ne derse ona inanıyor. İnşallah bu terör örgütü karşısında başarılı olacağız. Biz Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, muhalefete ve halkımıza inanıyoruz ve gerekirse idam cezası çıkartılacak ve en kötü ceza ile cezalandırılacaklar” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunDarbeFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.