banner388

Tüfekci: Kadın isterse başarır

Samsun’un ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan İmren Nilay Tüfekci, kadın birliğinin ve gücünün şehre farklı bir hava katacağını söyleyerek, ‘‘Samsun’a kadın eli, anne eli değsin diye bu yolda dimdik yürümeye devam ediyoruz’’ diye konuştu.

Tüfekci: Kadın isterse başarır

Samsun’un ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan İmren Nilay Tüfekci, kadın birliğinin ve gücünün şehre farklı bir hava katacağını söyleyerek, ‘‘Samsun’a kadın eli, anne eli değsin diye bu yolda dimdik yürümeye devam ediyoruz’’ diye konuştu.

05 Mart 2024 Salı 17:01
Tüfekci: Kadın isterse başarır

Atakum’da bulunan Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi’ni Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş ile birlikte ziyaret eden İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, kadın gücüne ve birliğine vurgu yaparak, ‘‘Dünya tarihine bakın ve kadının isteyip de yapamadığı bir şey gösterin. Kadını hafife alan, aşağı gören, yeterli önem göstermeyen zihniyetlere karşı mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Kadına yönelik koordinasyon merkezlerinin, istihdam alanlarının sayısını artıracağız. Kadının toplumda ve yönetimde söz sahibi olması için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Hem belediye kadrolarında hem de şehirdeki istihdam alanlarında kadın iş gücünü artırarak, Samsun kadını isterse ne olur, Türkiye'ye göstereceğiz’’ dedi.

YANIMDA OLDUĞUNUZU BİLMEK BANA GÜÇ VERİYOR

Seçim kampanyası çalışmaları kapsamında yaptığı ilçe, dernek, STK ve mahalle gibi gittiği her yerde kadınlardan ayrı bir ilgi ve sevgi gördüğünü dile getiren Tüfekci, çıktığı bu yolda en büyük destekçisinin de kadınlar olduğunun altını çizerek, ‘‘Sizlerin yanımda olduğunu bilmek, görmek bana inanılmaz bir motivasyon kazandırıyor. Bu kardeşinizi yalnız bırakmadığınız için, benimle beraber bu mücadeleye ortak olduğunuz, gittiğim her yerde desteğinizi dualarınızı eksik etmediğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu ilgiye ve alakaya layık olabilmek için, Samsun’dan Türkiye’ye kadının gücünü gösterebilmek için elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz. İnsan odaklı çalışmaya ve projeler üretmeye devam ediyoruz. Biz bir olursak üstesinden gelemeyeceğimiz, içinden çıkamayacağımız iş yoktur’’ şeklinde konuştu.

SAMSUN HUZURUN ADRESİ OLACAK

Şehirdeki uyuşturucu ticaretinin ve kadınlara yönelik sokaklarda gerçekleşen olaylar ile ilgili emniyet tedbirlerini had safhada uygulayacaklarını, kadın ve çocukların güvenliğini sağlayacaklarının sözünü veren Büyükşehir Adayı İmren Nilay Tüfekci, ‘‘Maalesef ülkemizde ve şehrimizde gördüğümüz zaman kahrolduğumuz bu olayları çokça duymaya başladık. Yerel yönetimler olarak kadınımızın, çocuklarımızın güvenliğine dair ne yapılabiliyorsa fazlasını yapacağız. Çocuklarımızın okul çevrelerindeki kirli ellere ve zehir tacirlerine karşı okul zabıtaları projemizi göreve gelir gelmez harekete geçireceğiz. Kadınlarımız için otobüs seferlerimizin saatlerini ve duraklarını güncelleyerek, gece geç saatlerde bile güvenli şekilde evlerine dönmelerini sağlayacağız. Her şey sokakları temiz, güvenli, rahatça gezebileceğimiz Samsun için’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atakum lu 2024-03-06 14:01:43

Atatukum belediyesin khk işçileri 2024 yılı nın ocak, şubat maaşlaranı alamadığı gibi mart ayı geldi gidiyor ve toplam 3 aylık maaş içerde kaldı banka avanslarına yüklendik kredi çektik kiraları faturaları ödemek için, sesimizi duyan yokmu.?