banner388

Tüfekci: Engellilerimize en iyi koşulları oluşturacağız

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş ile birlikte Atakum 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Bora ve dernek üyeleriyle bir araya gelerek, en iyi koşulları oluşturacaklarının sözünü verdi.

Tüfekci: Engellilerimize en iyi koşulları oluşturacağız

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş ile birlikte Atakum 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Bora ve dernek üyeleriyle bir araya gelerek, en iyi koşulları oluşturacaklarının sözünü verdi.

22 Şubat 2024 Perşembe 18:21

Tüfekci, Başkan Deniz Bora’ya çalışmalarını takip ettiğini ve çok büyük bir mücadelenin içinde olduğunun farkında olduklarını söyleyerek, ‘‘Hem bir kadın olmanızdan dolayı, hem de engelli kardeşlerimiz için böylesine bir mücadeleye başlamanız ve sürdürmeniz çok önemli. Biz yarın göreve başlayacakmış gibi engellilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Onlara uygun ortamlarda çalışma ve spor hayatı sağlamak için projelerimiz hazır. Önümüzdeki tek adım 31 Mart’’ diye konuştu.

ENGELLİ DERNEKLERİ VE KULÜPLERİ DESTEKLENECEK

Şehirdeki engelli dernekleri ve spor kulüplerinin yalnızlığına dikkat çekerek konuşmasına başlayan, İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, göreve geldikleri takdirde her şart ve koşulda destek vereceklerinin sözünü vererek, ‘‘Derneklerimiz ve STK’larımıza büyük önem veriyoruz. Katılımcı belediyeciliğin altını her fırsatta çiziyoruz. Engelli derneklerimize ve spor kulüplerimize de spor şehri olarak bilinen Samsun'da en büyük desteği biz vereceğiz. Her fırsat ve koşulda, onların daha iyi şartlarda çalışması ve spor hayatlarını ileriye götürmeleri için destek sağlayacağız. Bu mücadele yalnız olmadığınızı hissettirmek bizim en büyük gayemizdir’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

SAMSUN’DA FIRSAT EŞİTLİĞİ DÖNEMİ BAŞLIYOR

Engellilere yönelik istihdam alanlarını ciddi ölçüde artıracaklarını söyleyen İmren Nilay Tüfekci, fırsat eşitliğini Samsun'da her kesime hissettireceklerinin altını çizerek, ‘‘İyi belediyecilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda her vatandaşımıza eşit mesafede yaklaşacağız. Rant için değil hizmet için çalışacağız. Engellisinden, gencine, kadınından, yaşlısına her kitleye özel projelerimiz hazır. Böylesine geniş imkanları olan bir şehirde fırsat eşitliğinin olmaması çağ dışı bir yaklaşım. Biz kollarımızı sıvadık ve işe koyulmayı bekliyoruz. Bu süreçte bizim en büyük destekçilerimiz de siz dernek ve STK başkanları olacak. Kapımızı hiç kimseye kapatmayarak vatandaşımızla hemdert olacağız. Halkın tepesinden bakan, benbilirimci anlayışıyla değil, halkla iç içe sosyal ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla Samsun’a hizmet edeceğiz’’ dedi.

Atakum 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Bora ve dernek üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci’ye ve Atakum Belediyesi Başkan Adayı Adem Bektaş’a çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.