banner388

Trafikte tehlikeli hareketler kamerada

Samsun’da bisiklet ve tır sürücüsünün kurallara uymayarak kazaya davetiye çıkardığı anlar araç kamerasına yansıdı.

Trafikte tehlikeli hareketler kamerada

Samsun’da bisiklet ve tır sürücüsünün kurallara uymayarak kazaya davetiye çıkardığı anlar araç kamerasına yansıdı.

08 Nisan 2023 Cumartesi 12:46

Yapılan araştırmalara göre, Türkiye’de meydana gelen trafik kazalarının büyük çoğunluğu yayaların ya da sürücülerin trafik kurallarına uymamasından kaynaklanıyor. Samsun’da da sürücülerin tehlikeye davetiye çıkardığı anlar araç kamerasına yansıdı. Araç kamerasına yakalanan ilk görüntüde, 100. Yıl Bulvarı’nda Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarının olduğu yerde yaya geçidinde bekleyen 3 kişilik aileye iki otomobil yol veriyor. Anne, baba, kız çocuğu tam yaya geçidinin ortasına geldiğinde iki otomobilin arasından hızlıca giren bisikletli sürücü çevre kontrolü yapmadan yoluna devam ediyor. Bisikleti son anda fark eden aile bireyleri, kendilerini geri çekerek hızla gelen bisikletin çarpmasından kurtuluyor.

TIR ŞOFÖRÜ 100 KM HIZLA KIRMIZI IŞIKTA GEÇTİ

Bir diğer videoda ise 4 yönlü kavşakta kendi yönüne kırmızı ışık yanmasına rağmen hızla kırmızı ışıkta geçen tır, trafiği tehlikeye düşürüyor. Tırın hızla geldiğini gören ve kendilerine yeşil ışık yanmasına rağmen yola çıkmayan diğer araç sürücüleri, facianın eşiğinden dönüyor. Hızla kırmızıda geçerek yoluna devam eden tır sürücüsüne diğer araç sürücüleri tepki gösteriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan 2023-04-08 22:25:14

Samsunda trafik ekipleri ceza yazmamak için ellerinden geleni yapıyorlar bizzat şahit oluyoruz her taraf hatalı park, sinyal kullanmama, ters yola girme kaynıyor ama ceza yok. Özellikle Atakum'da X tabelasının altına meydan okur gibi araç park ediyorlar polis gördüğü halde müdahale etmiyor. Türkiş tarafı ihlal kaynıyor. Pastane fırın markete girecem diye millet aracını resmen yolun ortasına bırakıyor ve buna göz yumuluyor. Trafik ekipleri ve dünya kadar kamera görmezden geliyor. Park yeri yok bahane millet terbiyesiz kuralları işletin lütfen uymayana da cezasını yazın ki devlet kuralları kanunları ayakta kalsın.

Misafir Avatar
öyle değil 2023-04-09 12:25:24 @Orhan

hiç gerekmediği halde eften püften bir şeye yazıldığınıda çok gördük kardeş

Beğenmedim! (0)