banner388
banner390
banner410
banner408

Togar: Önemli projelere imza attık

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Hasan Togar, “Beş yılda yapmış olduğumuz projelerin, çalışmaların, hizmetlerin beş katını önümüzdeki dönemde yapacağız” ifadelerini kullandı.

banner269

Togar: Önemli projelere imza attık

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Hasan Togar, “Beş yılda yapmış olduğumuz projelerin, çalışmaların, hizmetlerin beş katını önümüzdeki dönemde yapacağız” ifadelerini kullandı.

22 Şubat 2019 Cuma 20:21
Togar: Önemli projelere imza attık

 Tekkeköy Şabanoğlu Mahallesi’ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplanan coşkulu kalabalığa seslenen Hasan Togar, “Her mahallemizde böyle büyük sürprizlerle karşılaşmak bizlere güç ve kuvvet veriyor. Karanlığa, yağan yağmura ve soğuğa rağmen bu akşam bu muhteşem görüntüyü oluşturan bu kutlu mücadeleye gönül veren, yediden yetmişe herkesin önünde saygıyla eğiliyorum hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bu üstlendiğimiz görev ateşten bir gömlek, vebali olan bir gömlek. Cenab-ı Allah herkese böyle bir görevi nasip etmez. Bunun sorumluluğunu bunun yükünü çok iyi biliyoruz” sözcüklerini kullandı.

DEV YATIRIMLAR

Önemli yatırımlar yapıldığını dile getiren Başkan Togar, “Kutlukent bölgemizde özellikle Şabahoğlu Mahallemizde beş yıl içinde önemli çalışmalar yaptık. Asfalt, kilitli taş parke, beton ve diğer yol malzemeleri ile Kutlukent bölgemizde önemli yol çalışmaları ile aydınlatma, alt yapı, doğalgaz, peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmaları yürüttük. Bunların yanında bölgenin tek iki katlı spor kompleksini tamamladık ve önümüzdeki günlerde hizmete açmaya hazırlanıyoruz. Yine Hayneana Hanımlar Konağımızı tamamlayarak hizmete açtık. Ayrıca misafirlerimizi ağırlayıp ailemizle hoş vakit geçirebileceğimiz Saklı Bahçe adında nezih bir sosyal tesisi de buraya kazandırdık. Yeni projelerimizde hazır. İnşallah önümüzdeki süreçte hızımıza hız katarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

5 KAT DAHA FAZLA HİZMET

Başkan Togar, “Bizler artık belediyecilik konusunda uzman olduk. Önümüzdeki beş yıl bu beş yıl içinde yapmış olduğumuzun beş katı hizmet yapacağımıza buradan bir kez daha söz veriyorum. Bu güzel coşkulu kalabalık ile bu vesile ile Şabanoğlu Mahallemizdeki Seçim Koordinasyon Merkezimizin de açılışını yapmış olduk. Hiçbir kuvvetin önümüze engel teşkil edemeyeceğini bu soğuğa ve yağışa rağmen gösteren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir 2019-02-23 05:34:31

Yüzler gülmüyor hocam

Avatar
Hamza 2019-02-23 00:07:49

Tekkekoyden sabanogluna tasimali egitim yapmayin can cekisiyorsunuz

Avatar
Mustafa duran 2019-02-23 11:28:48

Tekkeköy zabıtası isini yapmıyor kac defa aradık ilgilenmediler bi basi boşluk var yada şikayet edilen yeri görmezden grliyolar

Avatar
Sayın 2019-02-23 16:53:54

Hasan başkandan daha iyisi yok