banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Şahin: Bilim ve eğitim kenti Atakum

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Şahin, OMÜ'yü ziyaret etti.

banner269

Başkan Şahin: Bilim ve eğitim kenti Atakum

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Şahin, OMÜ'yü ziyaret etti.

22 Şubat 2019 Cuma 20:33
Başkan Şahin: Bilim ve eğitim kenti Atakum

OMÜ yönetimini ve OMÜ 55. Yıl Koleji'ni ziyaret eden Başkan Şahin, "Atakum, bir bilim ve eğitim şehridir" ifadelerini kullandı.

EĞİTİM KENTİ

Başkan Zihni Şahin, beraberinde AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile birlikte kurum ziyaretleri kapsamında OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, rektör yardımcıları ve daire başkanları ile bir araya geldi. Başkan Şahin, yaptığı açıklamada, Atakum'un 'bilim ve eğitim' şehri olduğuna dikkati çekti. Şahin, "Atakum, okulları, sanat ve spor ağırlıklı tematik liseleri, üniversitesi, teknoloji geliştirme merkezleri ve teknoparklarıyla bir bilim ve eğitim şehridir. İşte böylesine önemli bir kenti geleceğe daha emin adımlarla taşıyabilmek için yola koyulduk" sözcüklerini kullandı.

"GÖRÜŞÜ NE OLURSA OLSUN"

Yaptığı seçim çalışmaları ve seçilmesi halinde yapacaklarıyla ilgili olarak Rektör Sait Bilgiç ve diğer OMÜ yöneticilerini bilgilendiren Zihni Şahin, "Siyasi görüşü ve hayat tarzı ne olursa olsun bütün hemşerilerimiz belediye yönetiminde söz sahibi olacak. İstişare kültürünü Atakum'da hakim kılacağız. Belediye faaliyetlerinde muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, üniversitelerimiz, eğitim camiamız, kadınlarımız, gençlerimiz, esnafımız, kısacası tüm hemşerilerimiz ve diğer kamu kurumlarıyla uyum, istişare ve koordinasyon içinde olacağız. Büyükşehir Belediyesi ve hükümetimizle işbirliğine açık bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Yönetimde şeffaflık ve ortak akıldan asla taviz vermeyeceğiz. Kısacası tüm değerleriyle Atakumumuzu birlikte yöneteceğiz" diye konuştu.

BAŞKAN ŞAHİN'E SEVGİ SELİ

Başkan Zihni Şahin, ardoından, OMÜ bünyesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren 55'inci Yıl Koleji'ni ziyaret etti. Kolej yönetimi tarafından karşılanan Başkan Zihni Şahin, daha sonra öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Şahin, öğrencilerin yakın ilgisine onlara sevgi gösterisinde bulunarak karşılık verdi. Şahin, öğrencilere, "Tüm çabamız sizlere iyi bir gelecek sunmak için. Yeter ki sizler çok okuyun, eğitim öğretimden asla geri kalmayın" diye konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yilmaz Turkmen 2019-02-22 21:46:18

Baskanim bir el atin Atakuma beton haline getirdiler .artik buyuk katlara da izin vermeyin mutahitlere teslim etmeyin Atakumu ..