banner388

Tiyatro geliri Samsun'da EMŞAV'a bağışlandı

Samsun'un Terme ilçesinde gerçekleştirilen bir tiyatro oyunundan elde edilen gelir EMŞAV'A bağışlandı.

Tiyatro geliri Samsun'da EMŞAV'a bağışlandı

Samsun'un Terme ilçesinde gerçekleştirilen bir tiyatro oyunundan elde edilen gelir EMŞAV'A bağışlandı.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 14:46
Tiyatro geliri Samsun'da EMŞAV'a bağışlandı

Samsun Haber - Bağış karşısında oldukça mutlu olduklarını belirten Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim,  “Terme ilçesinde madde bağımlılığını konu alan bir tiyatro gösterisi hazırlanmış. Tiyatroda katılımcılardan elde edilen kazancın tamamı bugün vakfımıza bağışlandı. Ben bu tiyatroyu düzenleyenlere teşekkür ediyorum” dedi.

''şehit ailelerine ve gazilere bağış yapabilmek adına bu şekilde gönüllü proje girişiminde bulunduk''

Tiyatro gelirinin ise bağışlanması konusunda konuşan erme Amazon Tiyatro Grubu Başkanı Nermin Yılmaz, “Bugüne kadar birçok projede yer aldık. Bu defa ise şehit ailelerine ve gazilere bağış yapabilmek adına bu şekilde gönüllü proje girişiminde bulunduk ve yola çıktık. Sahnelediğimiz tiyatrodan olumlu şekilde sonuçlar aldık. Oyunumuz, uyuşturucu bağımlısı çocukları konu alıyor. Komik bir şekilde başlayan ve trajik bir şekilde son bulan bir oyun gerçekleştirdik ve çok beğenildi. Biz bu tür projelerde yer almaya devam edeceğiz. Yaptığımız oyundan elde ettiğimiz tüm geliri EMŞAV’a bağışlama kararı aldık” diye konuştu.

Son Güncelleme: 29.05.2017 14:48
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunEmşav
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.