banner388

TESUD 33. yaşını kutladı

Türkiye Emekli Subaylar Derneği Samsun Şubesi(TESUD) 33. Kuruluş yılını kutladı.

TESUD 33. yaşını kutladı

Türkiye Emekli Subaylar Derneği Samsun Şubesi(TESUD) 33. Kuruluş yılını kutladı.

05 Nisan 2017 Çarşamba 13:42
TESUD 33. yaşını kutladı

Samsun Haber - Atatürk Anıtı’na çelenk koyan TESUD Samsun Şubesi yetkilileri, TESUD’ün 33. Kuruluş yıl dönümünü kutladı. Düzenlenen törene TESUD Samsun Şube Başkanı Tuna Özdağ ve TESUD üyeleri katıldı. Anıta çelenk bırakıldıktan sonra saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Kuruluş yıldönümü adına söz alan TESUD Samsun Şube Başkanı Tuna Özdağ, "Amacımız; Türk Silahlı Kuvvetlerinden emekli olan silah arkadaşlarımızı bir çatı altında toplayarak mesleğine ilişkin anılarını yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi sosyal ve kültürel anlamda ilişkilerimizi devam ettirmek, dernek çatımız altında güç birliği oluşturarak halen görevde olan silahlı kuvvet mensuplarının nizamiye dışında sesi olmaktır" dedi.
Konuşmanın ardından topluca hatıra fotoğrafı çektirildi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.