banner388

Tekkeköy'den Başkan Yılmaz'a Büyük İlgi

Tekkeköy'de vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a büyük ilgi.

Tekkeköy'den Başkan Yılmaz'a Büyük İlgi

Tekkeköy'de vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a büyük ilgi.

10 Haziran 2016 Cuma 16:28
Tekkeköy'den Başkan Yılmaz'a Büyük İlgi

Sevgi selinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, "Aranızda huzur buldum. Şu günlerde bu birliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemler yaşıyoruz. Hainlere karşı en büyük silahımız işte bizim bu kenetlenmiş görüntümüz" şeklinde konuştu.
Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığı’nın organize ettiği iftar yemeğinde, Tekkeköylü vatandaşlarla bir araya geldi. İftar programında AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti il ve ilçe teşkilat üyeleri ile vatandaşlar yer aldı.

YILMAZ’A “BÜYÜK BAŞKAN” SLOGANLARI İLE SESLENİLDİ
İftar öncesinde davete katılan vatandaşlarla tek tek kucaklaşan Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'a ilçede yoğun ilgi gösterildi. 'Büyük Başkan' sloganları ve alkışlarla karşılanan Yılmaz, vatandaşlarla tek tek fotoğraf çektirdi. Ardından salondaki masalardan birine oturan Başkan Yılmaz, vatandaşlarla birlikte iftar yemeği yedi.

"ARANIZDA HUZUR BULDUM"
İftardan sonra dualar eşliğinde Tekkeköylülere hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. İftar sofraları böyle beraber olunca güzel oluyor diyen Başkan Yılmaz, "Herkesin evinde içecek bir kap çorbası elbet var. Ama şurada vatandaşların kucaklaşması, selamlaşması, karşılıklı sohbeti gibi bir güzelliği işte böyle iftar sofralarında yaşıyoruz. Aranızda huzur buldum. İnanın salona girdiğim andan itibaren beni bir yaşama sevinci ve sıcaklık sardı. Allah hepinizden razı olsun. Şu günlerde bu birliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemler yaşıyoruz. Hainlere karşı en büyük silahımız işte bizim bu kenetlenmiş görüntümüz" şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 10.06.2016 16:37
Anahtar Kelimeler:
TekkeköyTerörBaşkanIftar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.