banner388

Sofranız Soframızdır Etkinliği

Kadın Kolları Başkanlığınca Ramazan ayı içinde 'Sofranız Soframızdır' adlı slogan ile kardeş ailelerle buluşma.

Sofranız Soframızdır Etkinliği

Kadın Kolları Başkanlığınca Ramazan ayı içinde 'Sofranız Soframızdır' adlı slogan ile kardeş ailelerle buluşma.

10 Haziran 2016 Cuma 16:38
Sofranız Soframızdır Etkinliği

AK Partinin İl Kadın Kolları Başkanlığınca Ramazan ayı içinde 'Sofranız Soframızdır' adlı sloganıyla beraber kardeş olarak seçtikleri ailelerle buluşuyor. 
Kadın Kolları Başkanlığınca, Ramazan ayın boyunca kardeş olarak seçtikleri ve ihtiyaç sahibi olan ailelerle beraber iftar sofralarında buluşuyorlar. İl Başkanı olan Rabia Bay Keser ile yönetim kurulu üyeleri, araştırıp tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerinin evlerine konuk oluyor ve hazırlamış oldukları yemeklerle beraber iftar yaparak sofralarını paylaşıyorlar.

“SOFRAMIZI PAYLAŞIYORUZ”
AK Parti İli Kadın Kolları Başkanı olan Rabia Keser, Ramazan ayında bir arada olmanın, ramazan ayının paylaşma ayı olduğunu dile getirerek, "Geçen yıl ki Ramazan ayında, 27 iftar sofrasını açarak, ihtiyaç sahibi olan ailelerimizle beraber, ekmeğimizi paylaşmıştık. Ulaşabildiğimiz evlerin birçoğuna Kur'an-ı Kerim hediye olarak götürmüştük. Geçen yıl ki gibi bu yıl da Ramazan'da 'Sofranız soframızdır' diyerek ihtiyaç sahipleriyle aynı sofrada buluşuyoruz. Yemeklerimizi alarak, iftarlarda gönül sofraları kuruyoruz. Yemeğimizi aşımızı paylaşıyoruz. Bu yıl ilçe kadın kollarımız ihtiyaç sahibi olan aileler ile bir araya gelmeye başladı. İnşallah Ramazan ayı boyunca yüzlerce aile ile beraber iftar sofrasında buluşacağız" dedi.

Son Güncelleme: 10.06.2016 16:44
Anahtar Kelimeler:
RamazanIftarSofra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.