banner388

Tekkeköy'de yol çalışmaları hızla sürüyor

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Tekkeköy'de yol çalışmaları hızla sürüyor

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

17 Eylül 2022 Cumartesi 17:17
Tekkeköy'de yol çalışmaları hızla sürüyor

Tekkeköy ilçesinde bağlı Bakacak ve Yukarçinik Mahalleleri'nde gerçekleştirilen yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Togar çalışmalar hakkında bilgi edindi.

Başkan Togar çalışmalara ilişkin şu ifadelere yer verdi:

"Bakacak ile Yukarıçinik Mahallelerimiz arasındaki yolumuzda genişletme, zemin sıkılaştırma ve alt yapı işlemleri ile emisyonlu asfalta hazırladığımız yolumuzda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerimizden bilgiler aldık. Her şey daha güzel bir Tekkeköy için… İlçeni sevecek, sevdiğin ilçede yaşayacak ve işini gönülden yapacaksın. İnanıp sevdikten sonra aşılamayacak engel yapılamayacak iş yoktur. Akbaşlar Mahallemizin anayolları ve tüm ara yolları başta olmak üzere mahalledeki 10 kilometrelik yollarımızın bir kısmında emisyonlu asfalt çalışmalarımız devam ederken bir yandan da genişletme, zemin sıkılaştırma ve alt yapı işlemleri ile diğer yollarımızı emisyonlu asfalt çalışmalarına hazırlamaya devam ediyoruz. Çayırçökek Mahallemizde genişletme, zemin sıkılaştırma ve alt yapı işlemleri ile emisyonlu asfalt hazırlık çalışmaları devam eden yolumuz ile Gökçedere Mahallemizde sona yaklaşılan emisyonlu asfalt çalışmalarımızı yerinde inceleyerek ekiplerimizden bilgiler aldık. İlçemizdeki tüm çalışmaların talimatını verip yakından takip eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim. Her şey daha güzel bir Tekkeköy için…"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.