banner388

Tekkeköy Belediyesinde Yoğun Çalışma

Tekkeköy Belediyesi, ilçenin özellikle yüksek kesimlerdeki mahallelerde karla mücadele adına yoğun bir şekilde çalışıyor.

Tekkeköy Belediyesinde Yoğun Çalışma

Tekkeköy Belediyesi, ilçenin özellikle yüksek kesimlerdeki mahallelerde karla mücadele adına yoğun bir şekilde çalışıyor.

15 Aralık 2016 Perşembe 15:39
Tekkeköy Belediyesinde Yoğun Çalışma

Tekkeköy Belediyesi tarafından oluşturulan karla mücadele ekipleri kar yağışının etkili olduğu ilçenin yüksek alanlardaki mahallelerde yolların ulaşıma kapanmaması adına yoğun bir şekilde çalışarak, tüm yolların açık kalmasını sağlıyor. Bir taraftan da ilçenin dört bir yanında buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yapıyor. 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Karla mücadele ekiplerimiz çok başarılı bir çalışma yürütüyor. Daha kar yağışı başlamadan kışa ayına girer girmez kış şartları ve kar yağışı nedeniyle oluşabilecek olumsuzlukları giderebilmek için karla mücadele ekibi oluşturmamızın artılarını şimdi çok iyi görüyoruz. Önceden hazırlıklı olmak ve tedbir almak işlerimizi daha da kolaylaştırdı. Ekiplerimiz şantiyemizde nöbet tutuyorlar ve kar yağışı başladığında veya vatandaşlarımızdan talep geldiğinde hemen bölgeye gidip müdahale ediyorlar. İş makinelerimizin yolları ulaşıma açmasının ardından tuzlama aracı ve personelimiz buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaptı. Kar ve buzlanmaya karşı mücadele konusunda gece-gündüz demeden tüm personelimiz ve araçlarımızı seferber ederek üzerimize düşeni en iyi şekilde yaptık. Özellikle hastalar ve rahatsızlanan acil hastaneye ulaştırılması gereken vatandaşlarımız için hassas davranıyoruz. Sağlık ekiplerinin talebi doğrultusunda hastalara ulaşabilmeleri için önlerinden ekiplerimiz yolları açıyor. Bu konuda da tam bir diyalog ve koordinasyon içinde hareket ediyoruz. Ekiplerimiz gece bir sıralarında Zafer Mahallemizde rahatsızlanan 2 yaşındaki bir evladımızı 112 ekiplerine ulaştırabilmek seferber oldu. İlçemizin yüksek mahallelerinden biri olan Zafer Mahallemizdeki 2 yaşındaki bir yavrumuz gece bir sıralarında rahatsızlanmış. Ekiplerimiz hemen harekete geçerek evladımızın evine ulaştı ve 112 ekiplerine evladımızı teslim etmişti. Kar ve kış şartlarının çileye dönüşmemesi için Tekkeköy Belediyesi ekipleri 7/24 teyakkuzda bulunarak üzerine düşen görevlerini yerine getirmeye devam edecek” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 16.12.2016 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.