banner388

Tekkeköy Belediyesi'nde sözleşme heyecanı

Tekkeköy Belediyesi yeni  sosyal denge sözleşmesini imzaladı.

Tekkeköy Belediyesi'nde sözleşme heyecanı

Tekkeköy Belediyesi yeni  sosyal denge sözleşmesini imzaladı.

30 Temmuz 2019 Salı 19:48
Tekkeköy Belediyesi'nde sözleşme heyecanı

Tekkeköy Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Samsun Şubesi arasında yenilenen sosyal denge sözleşmesi, Tekkeköy Belediyesi’nde düzenlenen törenle  imzalandı.

Çalışanlara en iyi sosyal hakları sağlamanın çabası içinde olduklarının altını çizen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar,  "Personelimizin haklarının geliştirilmesi ve iyileştirilmesi konusunda üzerimize düşeni her zaman yerine getirerek çalışanlarımızın motivasyonunu arttırdık. Görevini, işini layıkıyla yapanların, alın teri dökenlerin her durumda yanındayız. Bizler canla başla büyük bir gayretle güzel çalışmaları, projeleri hayata birlikte geçirdik. Tüm personelimizle bir ve beraber hareket ederek aynı hedefe yürürsek önümüze çıkan tüm engelleri aşarak daha da güzel işler başarırız. Sözleşmemiz tüm memur ve sözleşmeli personelimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

İmza törenine Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Karakaya, Özel Kalem Müdürü Mahmut Karaman, Tekkeköy Belediyesi BEM-BİR-SEN Temsilcisi Yunus Togar Tekkeköy BEM-BİR-SEN Kadın Kolları Temsilcisi Semra Aksoy ve sendika üyeleri katılımıyla gerçekleştirilen törende konuşan BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş, imzalanan sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyerek "Birlik ve beraberlik ile Tekkeköy Belediyesinde güzel ve hayırlı bir işe yeniden imza attık, Başkanımıza teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRDIK

BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ise "İmzalanan sözleşme ile memur çalışanlarımızın performanslarını arttırarak onlara sosyal ve ekonomik katkı sağladık ve hizmet kalitesini arttırdık" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
işçi 2019-07-31 00:52:23

çalışan işçi vergiyi veren işçi her türlü sosyal hakkı ve zammı alan memur. bu nasıl iş. işçi bu ay %27 vergi dilimine girecek sanki çok kazandı da fakat memur bu dilime hiç girmiyor. bu nasıl bir sistem. neden işçi daha fazla vergi ve ssk ödüyor.

Avatar
burak 2019-07-31 09:28:20

başkan bey şu çiftliik mahallesini işini çözün lütfen kolay gelsin