banner388

Semih Alper: ‘Sen, ben yok, Tekkeköy var’

Tekkeköy Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan inşaat mühendisi Semih Alper, ‘Sen, ben yok, Tekkeköy var’ sloganıyla çalışmalarını devam ettiriyor.

Semih Alper: ‘Sen, ben yok, Tekkeköy var’

Tekkeköy Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan inşaat mühendisi Semih Alper, ‘Sen, ben yok, Tekkeköy var’ sloganıyla çalışmalarını devam ettiriyor.

15 Kasım 2018 Perşembe 13:40
Semih Alper: ‘Sen, ben yok, Tekkeköy var’

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Tekkeköy belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayan  Tekkeköy’ün tanınmış simalarından inşaat mühendisi Semih Alper, ‘Sen, ben yok, Tekkeköy var’ sloganıyla hareket ettiklerini, tek amaçlarının Tekkeköy’e hizmet etmek olduğunu belirtti.

YOĞUN KATILIM

Semih Alper’i aday adaylığını açıklamak üzere gittiği AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanlığında, sevenleri yalnız bırakmadı. Kalabalık bir grupla ilçe binasına gidip aday adaylığını açıklayan Alper, “Tek amacımı, doğduğum, büyüdüğüm, Tekkeköy’ümüze hizmet etmektir. Sen, ben yok, Tekkeköy var. Çıkmış olduğumuz bu zorlu ve bir o kadar da mukaddes yolculukta her daim yanımda olup desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Aday adaylığı başvurusunda bulunan diğer arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Semih Alper kimdir?

1975 Tekkeköy doğumlu olan Semih Alper, ilk ve orta öğrenimini Tekkeköy İlköğretim Okulunda, lise öğrenimi ise Samsun Namık Kemal Lisesi’nde tamamlamıştır. Doğu Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği eğitimini tamamlayan Alper, inşaat sektöründe yerli ve uluslararası firmalarda saha mühendisi ve şantiye şefi olarak çeşitli görevlerde bulundu. 2003 yılında kendi mühendislik firmasını kurarak birçok projeye imza atan Semih Alper, halen plan, proje ve taahhüt işlerine devam etmektedir. İyi derecede İngilizce bilen Alper, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 15.11.2018 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kerem Polat 2018-11-15 15:49:38

Tecrübe siz aday adayları birşey Katamaz Tekkeköyümüze

Avatar
Kürşat Demir 2018-11-17 22:29:49

Tekkeköy'ümüze vizyon katacak dürüst, çalışkan, genç bir lider.