banner388

Tekkeköy’e Tekkeköy’den bir aday: Semih Alper

İnşaat mühendisi Semih Alper, Tekkeköy Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığını açıkladı.

Tekkeköy’e Tekkeköy’den bir aday: Semih Alper

İnşaat mühendisi Semih Alper, Tekkeköy Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığını açıkladı.

12 Kasım 2018 Pazartesi 17:56
Tekkeköy’e Tekkeköy’den bir aday: Semih Alper

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylığı süreci devam ediyor. Tekkeköy’ün tanınmış simalarından inşaat mühendisi Semih Alper, doğup büyüdüğü ilçe olan Tekkeköy’de belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanlığına gelerek aday adaylığını açıklayan Alper, “Üzerinde uzun bir süredir düşündüğümüz, düşündükçe olgunlaşan ve çeşitli ortamlarda konusu açıldığında gerek vatandaşlarımız, gerekse de partimizin hemen hemen her kademesindeki kıymetli büyüklerimden aldığım olumlu düşünce ve dönüşler neticesinde; doğduğum, büyüdüğüm, havasını soluduğum, suyundan içtiğim, sokaklarında oynadığım, çocuklarımı büyüttüğüm, yaşamaktan büyük keyif aldığım, çeşitli alanlarında hizmet verdiğim, dostluğu ve hayatımdaki bütün güzellikleri yaşadığım, Tekkeköy’ümüze hizmet etmek amacıyla bir parçası olmaktan gurur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi’nden önümüzdeki yerel seçimlerde Tekkeköy Belediye Başkanlığına Aday Adaylığımı açıklamaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Çıkmış olduğumuz bu zorlu ve bir o kadar da mukaddes yolculukta desteklerinizi ve dualarınızı bekliyor, aday adaylığı başvurusunda bulunan tüm arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.  Ve daha gür bir sesle diyorum ki; Genel başkanımız ve devlet başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda; Durmak Yok, Yola Devam” ifadelerini kullandı.

Semih Alper kimdir?

1975 Tekkeköy doğumlu olan Semih Alper, ilk ve orta öğrenimini Tekkeköy İlköğretim Okulunda, lise öğrenimi ise Samsun Namık Kemal Lisesi’nde tamamlamıştır. Doğu Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği eğitimini tamamlayan Alper, inşaat sektöründe yerli ve uluslararası firmalarda saha mühendisi ve şantiye şefi olarak çeşitli görevlerde bulundu. 2003 yılında kendi mühendislik firmasını kurarak birçok projeye imza atan Semih Alper, halen plan, proje ve taahhüt işlerine devam etmektedir.  İyi derecede İngilizce bilen Alper, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 12.11.2018 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kürşat Demir 2018-11-12 20:55:10

Tekkeköy için tarihi fırsat, değişim isteği Ankara' dan da karşılık bulacaktır.

Avatar
Tuncay Çelik 2018-11-13 10:24:07

Şehri tanıyan başarılı projeleri hayata geçirmiş bir mühendis, tebrik ediyorum.

Avatar
Alper tok 2018-11-13 15:52:19

Tekkeköy de Alper soy isimli aile varmıymış?