banner388

Samsun’un Canik ilçesinde girişimci kadınlar buluştu

Samsun’da Canik Kadın Girişimciler Derneği (CANKAGİD) tarafından düzenlenen programda girişimci kadınlar tecrübelerini paylaştı.

Samsun’un Canik ilçesinde girişimci kadınlar buluştu

Samsun’da Canik Kadın Girişimciler Derneği (CANKAGİD) tarafından düzenlenen programda girişimci kadınlar tecrübelerini paylaştı.

14 Nisan 2017 Cuma 15:58
Samsun’un Canik ilçesinde girişimci kadınlar buluştu

Samsun Haber - Canik Kadın Girişimciler Derneği (CANKAGİD) düzenlediği programda girişimci kadınlar tecrübelerini hemcinsleriyle paylaştı.


CANKAGİD tarafından Canik Muhtarlar Derneği Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda CANKAGİD Başkanı Filiz Yavuz, “Dernek olarak kısa zamanda önemli işler başardık. Bu etkinliğimizde de kadınlarımızın biraraya gelmesi, kaynaşması, en  önemlisi de önemli isimlerin bilgilerinden, tecrübelerinden faydalanmalarını amaçladık. Şunu unutmamalıyız ki, toplumdaki değişim ve dönüşüm kadınla başlar. Canik Kadın Girişimciler Derneği olarak, kadınlarımızın kültürel, sosyal ve ekonomik alanda gelişimlerini amaçlıyoruz. Kadınlarımızın daha üretici olması amacıyla KOSGEB ile birlikte Girişimcilik Kursu düzenledik. Yine yakın zamanda kadınlarımızın el emeği, göz nuru ürünlerini sergilediği Yöresel El Sanatları Sergisi açtık ve büyük ilgi gördü. Kadınlardan isteğimiz, sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda daha fazla rol almaları. Canik Kadın Girişimciler Derneğimizin kapıları, tüm kadınlarımıza sonuna kadar açıktır. Biz kadınlardan hiç bir zaman desteğini esirgemeyen Canik Belediye Başkanımız Sayın Osman Genç'e kadınlarımıza yönelik yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Toplantıya katılan AK Parti Samsun eski Milletvekili Tülay Bakır da, “Kadınlarımızın bu tür çatılar altında toplanmaları çok önemli. Ancak kadınlarımız birey olarak da güçlü olmalıdırlar. Artık domates satarak bir yere varamayız. 4 sanayi devriminin yaşandığı günümüzde mutlaka daha değerli ürünler üretmeliyiz. Bu konuda kadınlarımıza da büyük görevler düşüyor. Ben CANKAGİD yöneticilerimizi kadınlarımızın gelişimine bulunduğu katkıdan dolayı kutluyorum” şeklinde konuştu


AK Parti Samsun eski Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin de yaptığı konuşmada şunları söyledi; 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumuna değindiği konuşmasında, bir anne olarak Suriye’de yaşananları gözönüne getirdiğini ve Türkiye’nin istikbali için referandumda verilecek her Evet oyunun çok önemli olduğunu söyledi. Bilgin, şunları söyledi: “Bu bir parti seçimi değil. Bütün kardeşlerimize sesleniyorum, ülkemizin istikrarı, çocuklarımızın geleceği için Evet diyelim. Allah’ın izniyle sandıktan Evet çıkacaktır. Ancak biz istiyoruz ki daha güçlü Evet çıksın.” 

Canik Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Filiz Yavuz, AK Parti Samsun Eski Milletvekili Tülay Bakır, AK Parti Samsun eski Milletvekili aday adayı Elif Coşkun Bilgin, Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in eşi Nimet Genç’e plaket verdi.

Düzenlenen  programa AK Parti Samsun Eski Milletvekili Tülay Bakır, AK Parti Samsun eski Milletvekili aday adayı Elif Coşkun Bilgin, Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in eşi Nimet Genç’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bakiye Uzun, CANKAGİD Başkanı Filiz Yavuz, KAGİDER Başkanı Satı Düzgün Sinoplular Dernek Başkanı Gülser Övet, Cankagid yönetimi ve üyeleri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunCankagid
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.