banner388

Samsunspor’un kader maçı

Samsunspor, ligde son haftalara girilirken yarın çok önemli bir mücadeleye daha çıkıyor

Samsunspor’un kader maçı

Samsunspor, ligde son haftalara girilirken yarın çok önemli bir mücadeleye daha çıkıyor

01 Mayıs 2017 Pazartesi 12:49
Samsunspor’un kader maçı

Samsun Haber - Ligde son 3 karşılaşmada sadece bir beraberlik alan kırmızı beyazlı takım 2 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı.Bu karşılaşmalarda rakip kaleye 4 gol atab Samsunspor kalesinde ise 7 gol gördü. 

Belki de kader maçı

Ligin 21. Hafta ve 27.hafta karşılaşmalarında toplamda 7 karşılaşma oynayan Samsunspor, bu süreçte 5 galibiyet 2’de beraberlik alarak 17 puan topladı. Şu anda küme düşme hattının 3 puan üzerinde yer alan Samsunspor, yarın oynayacağı karşılaşmadan mutlak 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. 

Kaybedilecek puan ileri ki haftalar için tehlike sinyali

Zira kümede kalma mücadelesi veren takımların puanları birbirlerine oldukça yakın durumda. Eskişehirspor deplasmanında kaybedilecek puan ileri ki haftalarda Karadeniz temsilcisi Samsunspor’u zor durumlarla karşılaştırabilir. 
 

Son Güncelleme: 01.05.2017 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.