banner388

Samsunspor nasıl şampiyon olur ?

Yılport Samsunspor, Keçiörengücü beraberliği ile şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Son 5 haftaya liderin 2 puan gerisinde giren kırmızı beyazlı ekibin mutlu sona ulaşabilmesi için bu periyodu 15 puanla tamamlayıp; Keçiörengücü'nün puan kaybetmesini beklemekten başka bir seçeneği kalmadı. 

Samsunspor nasıl şampiyon olur ?

Yılport Samsunspor, Keçiörengücü beraberliği ile şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Son 5 haftaya liderin 2 puan gerisinde giren kırmızı beyazlı ekibin mutlu sona ulaşabilmesi için bu periyodu 15 puanla tamamlayıp; Keçiörengücü'nün puan kaybetmesini beklemekten başka bir seçeneği kalmadı. 

04 Nisan 2019 Perşembe 11:27
Samsunspor nasıl şampiyon olur ?

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, yine bir final havasında geçen karşılaşmadan galibiyetle ayrılamadı. Bu sezon bir kez bile liderliğe yükselemeyen kırmızı beyazlı ekip, şampiyonluk maçı olarak kabul edilen Keçiörengücü deplasmanında skor avantajını da yakalamasına rağmen 90 dakikayı beraberlikle tamamladı. Kırmızı beyazlı ekip bu sonuçla şampiyonluk umutlarını azaltırken; kalan son 5 maçın hepsini kazanıp, rakibi Keçiörengücü'nün puan kaybetmesini bekleyecek.

BAHATTİN NEDEN OYNAMADI ?

Kırmızı beyazlı taraftarlar, Keçiörengücü karşısında özellikle ikinci devrede sergilenen kötü futbol karşısında adeta büyük bir şok yaşadı. Ayakta durmakta dahi zorlandıkları gözlenen Yılport Samsunsporlu oyunculara kenar yönetiminde hatalı değişiklikleri de eklenince kötü sonuç kaçınılmaz oldu. Taraftarlar, özellikle teknik direktör İsmet Taşdemir'in sahaya sürdüğü kadronun doğru olmadığı yönünde görüş bildirirken; hazır ve formda bir Bahattin'in de neden ilk 11 de başlamadığını sormaktan kendilerini alamadılar. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gözlemci 2019-04-04 12:20:26

Sayın futbolcular siz bu takıma layık değilsiniz. Sene başından itibaren oynadığınız aciz futbolu aynen devam ettiriyorsunuz.. Büyük patron Yüksel Yıldrım beyfendiye ve büyük başkan İsmail Uyanık'a ayıp ediyorsunuz. Bu futbolla bırak lider olmayı playoff larda bile yarı finalde elenirsiniz. Sezon sonunda elbet bunların cezası kesilir. Siz halen daha farkına varamadınız Samsunspor artık hiçbir futbolcuya muhtaç değil. Yüksel Yıldırım beyfendinin vizyonunu kavrayamamışsınız. Hele de size her koşulda destek veren taraftarın kıymetini hiç bilememişsiniz. Bu takım bu sene çıkamaz bu kadar net. Seneye çok yaprak dökümü olur. Biz taraftar olarak her zamanki gibi desteğimizi veririz. Ama futbolcuların Yüksel Yıldırım'a bunu yaşatmaya hakkı yok. Neyiniz eksik neyinizi alamadınız. Taraftar sizi ne zaman yalnız bıraktı. Ayıp ayıp yaptığınız!!!!!!!!

Avatar
Metin 2019-04-04 12:19:56

Bahattinle böyle bir sonuca gidilseydi.Sen diyeceğin cümle
"HAZIR OLMIYAN BAHATTİNİ NEDEN OYNATTIN HOCA" olacaktı.

Avatar
vatandaş 2019-04-04 13:18:09

Samsunspor playofflara kalır ama turları geçemez NOKTA.

Avatar
OKUYUCU 2019-04-04 15:24:55

SAMSUN PLAYOF LARA KALIR ORADA NE YAPAR O MEÇHUL . BU HOCA BİZİ TAŞIYAMAZ GEÇEN YIL ESKİŞEHİR SON BEŞ MAÇA YILMAZI VURALI GETİRDİ KÜMEDE KALDI.AYNI YOL İZLENEBİLİR.TAKIMI TANIMAYA GEREK YOK İYİ BİR HOCA BU İŞİ ÇÖZER AMA İSMET İLE OLMAZ.

Avatar
Bafra 2019-04-04 11:39:19

Böyle ruhsuz oynarsanız sonuç bu bizim için seva samsunspor ve uaunık siz topçular ancak bu kafayla üçüncü sınıf kalısınız stadda bağrışınız size değil armaya

Avatar
Osman Aygün 2019-04-04 15:47:35

Aşağıdaki yorumların hepsi yerinde işinin bilincinde olan topçu seyirci olsa da oynar olmasa da bakın başakşehir e

Avatar
Samsunlu 2019-04-04 16:04:14

O ŞAMPİYONLUK KUPASI SAMSUN'A GELECEK. Futbolcular aklınızı başınıza devşirin YÜREĞİNİZİ KOYUN SAHAYA SAMSUNSPOR FORMASI AĞIRDIR ARMANIN HAKKINI VERİN şimdiye kadar garantilememiz lazımdı

Avatar
Kavaklılar 2019-04-04 23:25:44

Samsunspor nasıl şampiyon olur ben söyleyeyim ismeti göndererek. Oynattığı futbola bak tam bir rezalet. Taner hocanın hakkını yediler