banner388
banner390
banner410
banner408

Bedri Yaşar: Millet İttifakı kazandı!

31 Mart yerel seçiminin ardından İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar seçim değerlendirmesinde bulundu.

banner269

Bedri Yaşar: Millet İttifakı kazandı!

31 Mart yerel seçiminin ardından İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar seçim değerlendirmesinde bulundu.

04 Nisan 2019 Perşembe 11:43
Bedri Yaşar: Millet İttifakı kazandı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, 31 Mart yerel seçiminin ardından yaptığı değerlendirmede "Millet İttifakı kazandı" dedi.

Bedri Yaşar seçime ilişkin yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:

"Devletin tüm olanaklarını, medya organlarını sonuna kadar kullanan bir rakiple mücadele ettik. Seçim kampanyaları eşit şartlarda yürütülmediği halde bu seçimlerde de İYİ Parti'nin varlığını ve gücünü kanıtladığımıza inanıyoruz.

Seçim sonuçları, İYİ Parti'yi güçsüz göstermek isteyenlere halkımız tarafından verilmiş en güzel cevabı içermektedir.

Ortaya çıkan tablonun umudun ve demokrasinin kazandığını gösterdiğini ifade eden Yaşar açıklamasına söyle devam etti; "İYİ Parti, Türkiye gerçekten zor bir süreçteyken siyasete müdahil olmuş, umudu, demokrasiyi büyütmüştür. Türk halkı da bizlere güvenerek, Türkiye'nin beklentilerine özellikle değişim beklentilerine en güzel cevabı sandıkta vermiştir.

Aziz milletimiz bu seçimde verdiği mesajla bu sürecin önünü açmıştır. Türk milletinin bir demokrasi kültürü vardır. Bu seçimin sonucu önemli bir tabloyu gözler önüne serdi. Bu seçimin galibi Millet İttifakı'dır. İYİ Parti'nin Millet İttifakı'na kattığı güç ortadadır. Bu seçimde nifak değil birlik kazanmıştır. İftira değil birlik kazanmıştır. Tehdit değil cesaret kazanmıştır."

SAMSUN HALKI MİLLET İTTİFAKI'NA GÜVENDİ

Millet İttifakı olarak Samsun'da önemli bir başarı elde ettiklerini belirten İYİ Parti Samsun Milletvekili Yaşar; "Samsun halkı Millet İttifakına güvendi İlkadım ve Atakum ilçelerinin belediyelerini bizlere emanet etti.

Samsun'un nüfus, yerleşim, ticaret büyüklüğü bakımından önemli olan noktaları bize emanet edildi. Sanayi kenti olarak tabir edilen, sanayinin %70'inin bulunduğu, ticaretin büyük bir kısmının gerçekleştiği bölgeler bizlere emanet edildi. Samsunlu hemşehrilerimiz, 31 Martta, sadece kendilerini, ailelerini, çevrelerini ya da bulunduğu ilin, coğrafyanın kaderini etkileyecek bir kararla değil, Türkiye'nin istikbalini etkileyecek bir kararla sandığa gideceklerinin bilinciyle hareket etti. İktidarda kalma hırsını ülkenin bekâ meselesi haline getirmenin, bunu bu şekilde lanse etmenin duygu sömürüsü olduğunun bilincinde olan her duyarlı Samsunlu bizlere olan desteğini, inancını sandığa yansıttı. Önümüzdeki süreçte bizim yöneticiliğini yaptığımız belediyelerde nasıl olumlu bir gelişim sağlanacak bunu hep birlikte göreceğiz, bizlere güvenen hiçbir vatandaşımızı mağdur ve pişman etmeyeceğiz." sözcüklerini kullandı.

MEVCUT YÖNETİME DERS VERİLDİ

Bu seçimin bir bekâ meselesi değil " bu seçimin, vatandaşın, mevcut yönetime ders vermesi açısından bir fırsat olduğunu ve Türk halkının da bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirdiğini belirten Samsun Milletvekili konuyla ilgili şunları söyledi; "Biliyorsunuz ki mevcut iktidar yerel seçimlerle siyasete adım attı. Zamanla "mutlak güç mutlak yozlaştırır" felsefesi de doğruluğunu ispatlamış oldu. Zamanla kutuplaşmalar başladı. İnsanların mağduriyeti arttı.

Çiftçi, esnaf, öğrenci, memur, emekli, ev hanımı... Kısacası toplumun hemen her kesimi gittikçe fakirleşti. 

İnsanların ekmek yedikleri kurumlar, devlete ait işletmeler tek tek özelleştirildi.

IMF'e borç verecek kadar güçlü bir ekonomimiz var diyorsunuz ama işsizliğin, artan gıda, enerji fiyatlarının önüne geçemiyorsunuz!

Bu nasıl güçlü bir ekonomi? Tüm bunların cevabıdır aslında sandıktan çıkan sonuç.

Bizim amacımız, birilerini bir yerlerde ve koltuğa oturtmak değil, aşkı ve liyakati olanı göreve getirmekti. Vatandaşımız için çalışacağına sonsuz inandığımız arkadaşlarımıza görev vermekti. vatandaşlarımızın desteğiyle bunu sağladığımıza inanıyorum.

Bu seçim, İYİ Parti'nin Türk siyasal yaşamındaki önemini bir kez daha göstermiştir. Üstelik bu sonuçlar ülke genelinde İYİ Parti aleyhine estirilmeye çalışılan olumsuz rüzgarlara, fiziksel saldırılara ve haksızlıklara rağmen alınmış, adaylarımızın kendi mütevazı olanaklarıyla bu sonuçlara ulaşılmıştır. Hangi sonuç olursa olsun, üstün bir gayretle çalışan tüm teşkilatımıza ve partililerimize, İYİ Parti'ye ve İYİ Parti adaylarına Millet İttifakına güvenerek oy veren tüm vatandaşlarımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.