banner388

Samsunspor için avantaj maçı

TFF 1.Lig’de bugün 30. Hafta karşılaşmalarıyla start alıyor. İşte günün programı

Samsunspor için avantaj maçı

TFF 1.Lig’de bugün 30. Hafta karşılaşmalarıyla start alıyor. İşte günün programı

28 Nisan 2017 Cuma 10:38
Samsunspor için avantaj maçı

Samsun Haber - Bugün programda yer alan karşılaşmalar hem düşme hattını hem de şampiyonluk ve play off mücadelesi veren takımların performanslarına sahne oluyor.

Kader maçı değerinde

Karadeniz temsilcisi Samsunspor bugün sahasında play off mücadelesinde Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Ümraniyespor ile karşılaşıyor. Kazanacağı 3 puan Samsunspor için gelecek haftalarda büyük avantaj sağlaması düşünülürken ligin kaderini de etkileyecek bir karşılaşma olarak görülüyor.

Düşme hattının 6 puan üzerinde yer alan kırmızı beyazlı takım kazanması halinde rahat bir nefes alacak. Zira kalan haftalarda oynayacakları karşılaşmalar göz önüne alındığında son 4 karşılaşmanın sadece biri düşme hattında bulunan Bandırmaspor ile oynarken diğer maçlarda ilk 6 mücadelesi veren takımlarla karşılaşacak. Bu nedenle Ümraniyespor maçından alınacak 3 puan büyük avantaj içeriyor

İşte günün programı

18.00 Mersin İdmanyurdu-Eskişehirspor

18.00 Samsunspor-Ümraniyespor

18.30 Sivasspor-Giresunspor

Son Güncelleme: 28.04.2017 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.