banner388

Samsunspor'a tam destek Demir'den

Samsunspor'a Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'den tam destek geldi. Mustafa Demir, “Samsunspor sevdamızdır. En değerli markamızdır. Desteğimiz sürecek” dedi. 

Samsunspor'a tam destek Demir'den

Samsunspor'a Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'den tam destek geldi. Mustafa Demir, “Samsunspor sevdamızdır. En değerli markamızdır. Desteğimiz sürecek” dedi. 

19 Temmuz 2019 Cuma 21:10
Samsunspor'a tam destek Demir'den

29 Haziran'da gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrası bir kez daha Samsunspor Kulübü Başkanı seçilen İsmail Uyanık, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Demir’i ziyaret etti. Burada konuşan Başkan Uyanık, genel kurula katılarak yaptığı konuşmayla kendilerine büyük moral veren Başkan Demir’e teşekkür etti. 

“Samsunspor'a her türlü desteği vermeye hazırız” 
Türk futbol tarihine her zaman yetiştirdiği büyük futbolcular ile geçmiş olan bir kulüpleri olduğuna değinen Başkan Demir ise, “Bu büyük kulüp yeni ve umut dolu bir futbol sezonuna girmek üzere. Tabii ki hedefimiz önce 1. Lig ve ardından Süper Lig'e çıkmak olacaktır. Bunun için tüm Samsunlular olarak kenetlenmek zorundayız. Tek yürek olursak, azim gösterirsek eski günlerimize döneceğimizden kimsenin şüphesi olması. Samsunspor sevdamızdır. Samsunspor en büyük marka değerimizdir. Sayın İsmail Uyanık ve yeni yönetim kurulu üyelerine çıktıkları bu zorlu yolculukta sonsuz başarı diliyorum. Sizlerin yanınızda olduğumuz bilmenizi istiyorum. Samsunspor'a her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ronyalı 2019-07-20 18:28:23

Başkan Mustafa DEMİR yardımları da iiki yanacak. FETO nun CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİ nin temelini adti, oğlu benim çocukla Feza keninde okudu, hiç soruşdurma geçirmesi. Şimdi belediye başkanı oldu. Oğluna hiç birşey olmadı. Siyasi ayaklara dokunmak yok. Vay garibanin haline. Korumasını Daire başkanı yapdi. Korumanın eşini müdür adadı helel olsun bol bol su içmeleri lazım erimesi zor olur.

Avatar
Canik 55 2019-07-19 22:13:31

Sayın Mustafa Demir, vaat değil seçim öncesi vermiş olduğunuz sözü yerine getirmenizi bekliyor SAMSUNSPOR kamuoyu. Altyapı tesisleri için verilen sözlerin yerine gelmesi için atılan bir adım göremedik henüz. Başlamakta fayda var herkes işine gücüne bakar.

Avatar
Samsunlu 2019-07-19 23:12:42

Neyle verecen o desteği maaş veremiyorsunuz ilçe belediye başkanlarını tehdit etmeye benzemez bu işler

Avatar
Cengiz 2019-07-19 23:29:15

Altyapı için sahaların yapılacağı alan acilen gerekli. Desteğe buradan başlarsanız mükemmel olur Sayın Başkanım.

Avatar
ziya 2019-07-20 10:28:22

Mustafa Demir, kendisinden önceki dönemin AKP'li Başkanları Yusuf Ziya Yılmaz ve Zihni Şahin'in birlikte çalıştığı daire başkanlarından bir çoğunu tasfiye etti. Yaptığı yeni atamalarla gündeme gelen Başkan Mustafa Demir, yıllardır korumalığını yapan Fatih Karaçor'ı daire başkanı, eşi Melike Aktel Karaçor'u da basın danışmanı yaptı. Basında çalışan 2 kişi de kovuldu.