banner388

Samsunlular henüz buna hazır değil!

Samsun'da yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaşa yol vermeye çalışan sürücü başarılı olamadı. Yaşanan olay, trafikte öncelik yayaların kuralının henüz Türkiye'de işe yaramadığını gösterdi.

Samsunlular henüz buna hazır değil!

Samsun'da yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaşa yol vermeye çalışan sürücü başarılı olamadı. Yaşanan olay, trafikte öncelik yayaların kuralının henüz Türkiye'de işe yaramadığını gösterdi.

26 Ocak 2019 Cumartesi 12:49

Trafikte her ne kadar öncelik yayaların olarak bilinse de sürücüler Türkiye genelinde henüz bu kuralı uygulamaya koymadı. Son olarak Samsun'da bir vatandaşın araç kamerası tarafından kaydedilen görüntüler durumun ciddiyetini gözler önüne serdi.

Samsun'un Atakum ilçesi Alparslan Bulvarı üzerinde yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan kişiye yol vermeye çalışan sürücü başarılı olamadı. Aracını durdurarak yayaya yol vermeye çalışan sürücüye arkasından gelen araçların korna çalması ise tepki çekti.

Uzun süren bekleme sonucunda yaya karşıya geçemeyince sürücü yoluna devam etti.

Son Güncelleme: 26.01.2019 18:12
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberAtakumSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat töre 2019-01-26 13:26:13

Yol verirken oyle dikkatli olmak gerekiyorki arkadan gelen araba senin sagindan yada solundan sollayarak yol verdigin kisiyi altina alma ihtimali cok yüsek.

Avatar
Zatımuhterem 2019-01-26 13:41:11

Ben de yaya geçitlerinde geçmeye çalışıyorum ama araçlar durmuyor. İnsan ikilemde kalıyor. Burada yayalar değilde, araç sürücüleri hazır değil. Yayaların üstü üstüne geliyorlar.

Avatar
Vatandas 2019-01-26 13:01:40

Yayaya yol vericem diye arkadan gelen aracin ondeki araca carpma olasiligi 100de 100 arkadan gelen arac ondeki aracin yaya icin durdugunu aklindan bile gecirmez kufur kavga cineyet sonucu bu turk toplumu agresif malesef

Avatar
Murat 2019-01-26 14:07:30

Bu insanlar eğitimsiz yayalar napsin. Medeni ülkelerde o yaya gecidinde yayaya yol bermeyi nirak hizli girip korkutana yüklü cezalar var. O yüzden türk ehliyeti ile avrupada bisiklet bile sürdürmüyorlar. Ne imis yol yaptik he yaptiniz aferim zaten biz önceden ucarak ulasiyorduk. Eğitilecek gibi degil bi memleket bir vatan millet din edebiyati olmadi afrin münbiç sonrada avrupa bizi kiskaniyaaa.

Avatar
Hakan 2019-01-26 15:02:15

Bu şekilde yol verdim arkadakiler vurmamak için fren kıstılar ve ben yol vermesen geçtim mobeseden ceza geldi.peki polis arkadaslara soruyorum durmaya devam etseydim kaza olsaydı hasarı kim karsılayacaktı ...

Avatar
memduh 2019-01-26 13:55:15

nerde polis? yapıştırsın cezayı.

Avatar
Zatımuhterem 2019-01-26 13:44:12

Bu ülkede adam bıçaklamanın, adam döğmenin cezası yok ki, sürücü yayaya çarpmış olsa cezası olmaz ki. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalır. Suçlu yaptığı ile kalır.Gününü gün eder.

Avatar
selim 2019-01-26 14:29:06

2 ve 3 şeritli yollarda bu uygulama yüzünden çok kişi canından olacak bana bile kaç kez oldu adam durup yol veriyor yandaki şeritten gelen devam ediyor fark etmez isen kaza kaçınılmaz,yaya önceliği iyi bir şey ama düzgün uygulanabileceğini zannetmiyorum....şehir içinde araç ve yaya trafiği o kadar yoğun ki bu işte bir yanlışlık var.