banner388

Samsunlular havuza akın etti

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan Yarı Olimpik Havuzu'na sıcaktan bunalan Samsun halkı akın ediyor. 4 mevsim yüzme imkanı sağlanan havuza ilçe halkı ve çevre ilçelerden insanlar adeta akın ediyor.

Samsunlular havuza akın etti

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan Yarı Olimpik Havuzu'na sıcaktan bunalan Samsun halkı akın ediyor. 4 mevsim yüzme imkanı sağlanan havuza ilçe halkı ve çevre ilçelerden insanlar adeta akın ediyor.

08 Temmuz 2018 Pazar 18:09
Samsunlular havuza akın etti

Samsun Haber-Genel olarak yaz ve kış aylarında büyük ilgi gören Tekkeköy Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuz havaların iyice ısınmasıyla birlikte dolup taşıyor.

Belediye olarak vatandaşlara güzel bir imkan sunduklarını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Tüm imkanlarımız ile başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere tüm halkımızın yanında olmaya, onlara destek vermeye devam ediyoruz. Her alandaki çalışmalarımız ve hizmetlerimizin dışında yaz kış havuz keyfi sunan yüzme havuzumuz halkımızın özellikle yaz aylarında en çok tercih ettiği yerlerin başında geliyor" sözcüklerini kullandı.

"Yazın vazgeçilmez oluyor"

İnsanların havuza yoğun ilgi gösterdiğini belirten Başkan Togar, "Çocuk grupları ve yetişkinlerden oluşan geniş kullanıcı yelpazesiyle her geçen gün ilginin daha da arttığı havuzumuz hem yazın hem de kışın Tekkeköy halkının ve çevre ilçelerin en çok tercih ettiği tesislerin başında geliyor. Personelimiz havuzumuzdan yararlananların memnuniyeti için çok büyük özen gösteriyorlar. Özellikle temizlik ve hijyen başta olmak üzere havuz suyu ölçümlerini, kimyasal ve fiziksel ölçümleri, mikrobiyolojik ölçümlerinin tam ve eksiksiz gerçekleştirildiği tesiste, tüm kurallara harfiyen uyuluyor" ifadelerini kullandı.

"Yüzmek sağlık için önemli"

Kadın ve erkekler için farklı günlerden farklı seanslar düzenlendiğini vurgulayan Başkan Togar, "Yüzme sporu insan sağlığına en yarar sağlayan sporların başında geliyor. Her manada insana büyük faydalar sağlayan bu spor dalını herkes yapmalı ve yüzmeyi herkes öğrenmeli. Biz de bu konuda çok titiz davranıyoruz. Havuzumuzun 7'den 70'e herkes tarafından kullanılması ve herkesin yararlanması için elimizden geleni yapıyoruz. Samsun’da belediye tarafından işletilen örnek tesissimiz ile gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunHavuzAkın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.